F Liiga su 31.10. klo 16:00

Lasb - EräViikingit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Lasbin korpivaellus kun fuusioseura EräViikingit vierailee Lahdessa?

Jo viime viikolla nostettin tapetille Lasbin karmeaa vuotta, joka sai jatkoa kun Nurmon Jymy haki Suurhallilta 5-8 vierasvoiton. Oranssipaitojen viimeiset 23 ottelua on koluttu läpi rekordilla 4-29 ja tällä hetkellä joukkue seilaa viiden ottelun tappioputkessa.

Nuori Tiitus Salokangas (7+6) on ollut yksi ainoista valonpilkahduksista yhdessä maalivahti Santtu Pohjosen kanssa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Pelillisesti Lasbin otteissa on paljon hyvääkin mutta tällä hetkellä joukkue ei ainakaan isompiaan kykene uskottavasti haastamaan. Lisäksi lahtelaisten hurja loukkaantumissuma (Joonatan Surakka, Joni Puolakka, Janne Jaanus & Matti Korhonen) ei tilannetta ainakaan yhtään helpota.

EräViikingit on varsin odotetusti nostanut tasoaan viime vuoden floppi kauden jälkeen. Seitsemästä ottelusta fuusioseura on raapinut neljä voittoa, joten mistään nousukiidosta on silti ihan turha puhua.

Tiikereistä naarattu Joakim Lund (10+4) on ollu hirmu iskussa ja nuori rightin-hyökkääjä on löytänyt nopeasti yhteisen nuotin kokeneiden Mika Moilasen (9+3) ja Tommi Rosendahlin (5+8) kanssa.

Ykkössentteri Jani Kukkola on muutaman hyvän ottelun jälkeen jälleen kadonnut täysin kuvasta ja kokeneen Lauri Kapasen poissaolo on näkynyt nimellisen ykkösviisikon tekemisessä.

Lasbin syöksykierre alkaa olla jo melko surkuhupaisa eikä tilanteeseen ainakaan tänään tule helpostusta. ErVi on runnonut heikompiaan tälläkin kaudella melko huoletta turpaan (3 ottelua maalierolla 28-11) eikä Lasbin pitäisi olla joukkueelle suurikaan vuori kiivettäväksi.