F Liiga su 04.12. klo 16:00

Lasb - Indians

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oranssipaitojen hyvälle vireelle ei löydy syytä – Heimon vierasvoitolla kahisevaa pelitilille!

Lasb on ollut F-liigakauden suurimpia yllättäjiä. Oranssipaidat ovat napanneet pisteitä neljässä pääsarja ottelussa putkeen ja viimeksi Nurmon Jymy kaatui jatkoajalla komeasti 6-7. Tätä ennen Nokian KrP oli “paperia” kotikauklossa mutta toki väliin mahtuu aiemmin viikolla koettu syväkyykkäys alemman sarjatason M-Teamille Suomen Cupissa.

Niko Einiön ja Tatu Havulan ykkösviisikko kantaa isoa tulosvastuuta kun taustaviulussa viime kaudella läpimurtoa tehneen Tiitus Salokankaan niskassa apina vain jatkaa kasvuaan. Maalinsuulla Santtu Pohjonen antaa hyvin paljon anteeksi mutta illan B2B-mittelössä maalia vartioinee selvästi heikompi Pasi Järvinen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Heimo metsästää Lahden Suurhallista viikolleen täydellistä lopetusta. Perjantaina Indians kylvetti heikkoa ErViä kotonaan lukemin 9-3 ja nuori espoolaisjoukkue on askin puolella ollut “alkukaudesta” varsin pirteä.

Indians omaa paljon potentiaalia mutta valoisimmat menestysvuodet ovat nuorella rungolla vielä edessäpäin. Christian Remes on osunut maalipuiden väliin jo kymmenen kertaa mutta ratkaisuvoimaa löytyy myös tämän takaa. Tsekkilupaus Peter Majer on ajoittain väläytellyt oikein urakalla ja Samuli Huppunen on pallollisen puolustuksen selkeitä kärkinimiä.


Kauden aiemmassa välienselvittelyssä Lasb veti pidemmän korren rankkari-skaban jälkeen mutta muuten keskinäinen historia puoltaa vahvasti Indiansia. Lasbin menestys ei ole perustunut oikein mihinkään, eikä Pohjonenkaan maalinsuulla kuolematon ole. Indians on perustasoltaan pari napsua selkeästi oransseja edellä ja raapii Lahden Suurhalliltakin vähintään kahden maalin vierasvoiton matkaansa. Mr Greenin desimaalit huutavat panostusta osakseen eikä tätä lunastusta jätetä roikkumaan!