F Liiga su 24.10. klo 16:00

Lasb - Jymy

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko nurmolaisten alku-uho on laantunut?

Viime keväänä sensaatiomaisesti pudotuspeleihin edennen Lasbin kulunut vuosi on ollut karmea. Yhteensä viimeiset 22 ottelua ovat tuottaneet ainoastaan neljä voittoa.

Tämän kauden runkosarjassa oranssipaidat ovat raapineet seitsemästä ottelustaan seitsemän pistettä. Viimeksi kyläjoukkue ahdisti Nokian KrP:n vieraskaukalossa aina jatkoajalle asti.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Nuori Tiitus Salokangas on nakutellut hienot 11 (5+6) tehopistettä ja kilpaveli Steelersistä siirtynyt Niko Einiö (6+1) on ainakin osittain vastannut huutoon. Kapteeni Perttu Koljonen on isossa roolissa ja tolppien välissä Santtu Pohjonen on aivan sarjan eliittiä.

Pelipäivä kotiareenalla! 💥

Tänään pelataan, kun @JymySalibandy saapuu Lahteen metsästämään avausvoittoaan.

Ville Suutari tekee liigadebyyttinsä heti ykkösparissa 💪

Liput tiketti.fi 🎟️
Lähetys Ruutu+ 📺

📸 Ville Vuorinen

#salibandy #fliiga #LASB #floorball


Viime kaudella playout-sarjan kautta liigapaikkansa säilyttänyt Nurmon Jymy lähti kauteen jälleen itseluottamusta uhkuen.

Hannu Palomäki oli siirtomarkkinoilla karmaiseva menetys mutta naapuriseura SPV:stä ryöstetty Riku Hakanen on muodostanut Anton Rothin kanssa varsin mielenkiintoisen duon.

Avausottelussa Jymy nipisti niin ikään Nokian KrP:lta pisteen, jonka jälkeen pistepussi ei sitten enää olekkaan karttunut.

Lasb on joukkueista laadukkaampi ja aiemmin viikolla taisteltu KrP-ottelu varmasti kohotti tunnelmaa pukukopissa. Jymy osaa yllättää mutta nurmolaisten alkuinnostus lienee jo naulattu arkun pohjalle. Kliinistä kotivoittoa kupongille!