la 16.03. klo 18:30

Lasb - Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigan pudotuspeleissä todistetaan todellista ylikävelyä – Latooko Oilers jälleen kaksinumeroiset taululle?

F-liigan pudotuspelien ensimmäiset osaottelut on jo takanapäin ja lähtölaukaus kannujahtiin annettu. Runkosarjan voittaja Oilers valitsi puolivälieriin vastustajakseen odotetusti loppuun palaneen Lasbin, eikä sympaattisella kyläjoukkueella ole tässä yksinkertaisesti mitään palaa isompaansa vastaan. Lauantaina Lahden Suurhallissa suruvirsi soi kotijoukkueelle jo ennen alkuvihellystä, eikä keskiviikon tapaiset murskajaisetkaan (13-2) vieraiden toimesta yllättäisi.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Lasbin loppukiri ja playoffs-paikan lunastaminen oli runkosarjan suurimpia sensaatioita. Joukkue oli viimeisen 10 ottelun kuntopuntarissa peräti koko sarjan neljäs, mutta silti lipuke kevään tosipeleihin oli enemmän kuin mitä joukkue esimerkiksi datan valossa olisi ansainnut. Oranssit on pelannut vuodenvaihteesta lähtien ns. veitsi kurkulla ja tankki alkaa täysin ymmärrettävästi olla näin maaliskuussa tyhjillään. Santtu Pohjonen on maalinsuulla pelastanut kaiken ja vähän enemmänkin, eikä Lasb kestä tähtivahdiltaan yhtään heikkoa erää. Hyökkäyspäähän Tatu Havula kantaa vetensä myös Oilersia vastaan, mutta esimerkiksi syksyllä maajoukkueessakin debytoineelta Tiitus Salokankaalta on lupa odottaa paljon enemmän.

Esport Oilers

@EsportOilers
Vahva alku pudotuspelikevääseen!

Oilers iskee avauserään viisi maalia ja ensimmäiselle erätauolle mennään lukemissa 5-0!

#EsportOilers | #Salibandy | #Fliiga | #Espooliikkuu


Oilers kiri päätöskierroksella runkosarjan voittoon ja on tämän ansiosta vahvasti tyrkyllä aina finaaliin asti. Isoista loukkaantumisista kauden aikana kärsinyt joukkue näyttäisi olevan hyvin viritetty kevääseen ja erinomainen startti pudotuspeleihin voi pyöräyttää isompaakin lumipalloa liikkeelle. Justus Kainulainen on sarjan paras yksilö ja taustaviulussa Aaro Astala sekä Heikki Iiskola antavat erittäin laadukasta tulitukea. Materiaaliero Lasbiin on älytön ja pääluotsi Aleksi Lammi pääsee tässä kierrättämään komeasti koko rosteria askissa.

Lasbin ainoa mahdollisuus lepää kotijoukkueen maalinsuulla, eikä Pohjonen tunnetusti ole omimillaan kun käpy palaa muuntimeen kiinni. Oilers pitää kolmen viisikon rotaation ansiosta pelitemmon korkealla, eikä Lasbilla ole tässä vauhdissa mitään saumoja. Kotijoukkue mielletään markkinoilla edelleen hyväksi puolustussuuntaan, muttei se sitä ole ollut enää pitkään aikaan. Totals-raja on avausottelun tapaan edelleen 10,5 kihauksessa, jonka Oilers todistetusti puhkoo yksinään jo peruspäivänäkin!