F Liiga la 14.01. klo 17:00

Lasb - OLS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oululaiset etelässä täysin eksyksissä – F-liigan sisupussi pitää pintansa!

Lasb on ollut jälleen kerran kauden suurimpia mysteereitä. Paperilla oranssipaidat on todella köykäinen ryhmä, eikä se pelitavallisestikkaan juuri poikkea massasta. Silti tänään OLS:aa vastaan joukkueella on sauma repiä pudotuspelipaikkaa yhä lähemmäksi hyppysiään.

Kotijoukkue ei ole marraskuun jälkeen mässäillyt voitoilla ja kuudesta viimeisestä ottelusta plakkarissa on ainoastaan yksi voitto ja sekin vasta rankkareiden päätteeksi sarjajumbo FBC Turun kustannuksella. Eilen Lasb vieraili Espoossa Oilersin luona ja kotimatkalle lähdettiin sisukas 5-2 tappio niskassa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Niko Einiö ja Tatu Havula muodostavat hyvän parivaljakon ykkösviulussa ja taustalla ainakin Tiitus Salokangas omaa kiitettävästi ratkaisuvoimaa. Kolmikon takana onkin sitten kiusallinen hiljaisuus ja taso laskee karmaisevasti. Toki roolitus on joukkueessa niin selkeä, että alemmat kentät ovat enemmänkin luokkaa “duunari-osasto”, eikä tulosta hyökkäyssuuntaan valmennuksen toimesta edes odoteta. Maalinsuulla Santtu Pohjonen on ylivoimaisesti Lasbin tärkein palanen mutta B2B-otteluun tolppien väliin huhuillaan myös eilen huilannutta Pasi Järvistä.

OLS:an viime kausi nosti odotuksia ehkä vähän liiakseen, eikä nykyistä sarjasijoitusta (9) voida minään katastroofina pitää. Tekeminen sen sijaan kaukalossa on ollut aivan hirveää ja esimerkiksi keltaisten puolustuspeli on ollut tällä kaudella yksi suurista naurunaiheista. Oululaiset osaa ajoittain väläytellä mutta perustekeminen on tällä hetkellä todella heikkoa.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
F-liigan #Studiolähetys tänään tulikuuma taistelu paikasta pudotuspeleihin 🔥🦅 @LASBedustus 🆚 @OLSsbedustus alkaa Panu Markkasen, Toni Lötjösen ja Petri Timosen vetämällä ennakkostudiolla klo 16:30 ja selostamosta homman ottaa haltuun Tuomo Reponen!

#FLIIGA #Salibandy


Lasb on otteluun lähdettäessä selkeästi enemmän sinut itsensä kanssa, kun taas OLS on identiteettinsä kanssa täysin hukassa. Materiaalietu on hieman kallellaan vieraiden suuntaan mutta pelillisesti kotijoukkue on valovuoden edellä. Tasaisen ottelun paras pelivalinta on ehdottomasti Lasbin venyminen vähintään tasapeliin (1X), jolle hyvää mainetta niittänyt William Hill kellottaa markkinoiden kärkilukemia!