Jääkiekon MM ke 17.05. klo 16:20

Latvia - Norja

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nousuvireiset joukkueet tärkeässä kamppailussa – maaleilla ei juhlita, mutta ilmaisvedoilla juhlitaan!

Latvian lohkossa isännät purjehtivat vaikean alun jälkeen myötätuulessa, sillä jatkoaikavoitto Tshekistä oli ehdottomasti positiivinen yllätys kahden tappion jälkeen. Norja ei ole ollut aivan mintissä turnauksen alussa, mutta tiistaina joukkue käänsi kelkkansa ja otti elintärkeän, joskin todella niukan 1-0 voiton Sloveniasta. Latviaa vastaan vuonojen miehet lähtevät kuitenkin haastajan asemasta.

Latvia oli pirteä läpi ottelun Tshekkiä vastaan, sillä joukkue oli johdossa varsinaisen pelin kuluessa pariin otteeseen. Latvia vei ottelussa myös laukaukset nimiinsä, ja Tshekki pääsi viimeisen kerran tasoihin ottelussa vasta noin kolme minuuttia ennen päätössummeria. Slovakian latvialaiset haastoivat miehekkäästi, mutta Kanadaa vastaan lohkon isännillä ei ollut minkäänlaista palaa. Joka tapauksessa peli sujuu ainakin nousujohteisesti.

The hometown heroes did it! HUGE overtime victory for @lhf_lv.🇱🇻🔥 #CZELAT #IIHFWorlds

Read full story ⤵️
iihf.com/en/events/2023…

Yllättävän jatkoaikatappion jälkeen Kazakstanille, Norjaa vastaan tuli eli kaliiberin Sveitsi, jota vastaan norjalaisilla ei ollut mitään sanomista – vaikka lukemat pysyivät sinällään siedettävinä. Maalinteko ei tunnu olevan norjalaisille helppoa – ei edes tiistain Slovenia-ottelussa, vaikka joukkue sai tahkota hyvän määrän myös ylivoimaa. Tiukasti puolustavaa Latviaakaan vastaan maaliodottama ei nouse korkealle.

Ei Latviankaan maalijuhlat ole kirkossa kuulutettu. Niinpä lähdetään veikkaamaan korkeintaan neljää maalia ottelun varsinaisella peliajalla. MobileBetillä tämä on koholla, joten nyt kaikki uudet asiakkaat ottamaan vastaan hulppea avauspaketti ja kaikki muutkin hyvä kertoimen kimppuun!

Voita kympillä 25,50€ – saat 100% bonuksen sekä 25€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa hurjan tervetulotarjouksen 2023 jääkiekon MM-kisojen ajan. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus, ja kun isket MM-kisavedon 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 25€ edestä ilmaisvetoja 😱🔥

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 25,50€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,55.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot sekä 1x 5€ ilmaisvedon pelitilillesi käytettäväksi.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.