Jääkiekon MM ma 16.05. klo 16:20

Latvia - Norja

Elvis Merzlikins ja Latvia olivat lähellä yllättää jopa Suomen! Norja on suupala

Latvia ei päässyt hyvistä otteistaan huolimatta pisteille kovissa otteluissaan USA:ta ja Suomea vastaan turnauksen avausviikonloppuna. Nyt sille on kuitenkin luvassa kevyempi matsi, jossa vastaan luistelee Norja. Eilen Iso-Britanniaa vastaan tuli kolmannen erän käsittämätön sulaminen, mutta voittolaukauksilla pari pistettä. Maailman toiseksi onnellisin maa jää näissäkin skaboissa lilliputtien joukkoon ja Latvialle saattaa olla suhteellisen rutiininomainen voitto tarjolla.

Elvis Merzlikins on latvian joukkueen ehdoton tähti ja Columbus Blue Jackets -maalivahti onkin paljonvartijana koko turnauksessa menestymisen osalta. Latvia hävisi avauksessaan USA:lle maalein 4–1 ja toisessa kamppailussaan Suomea vastaan 2–1, mutta otteet eivät missään tapauksessa ole olleet huonoja. Etenkin Suomea vastaan ryhmä pelasi hyvän ja kurinalaisen joukkuepelaamisen kautta loistokamppailun ja piti tähdet kurissa. Tasakentällisin joukkue ei antautunut kertaakaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Norjan puolustuspää on selvästi Latviaa kevyempi, eikä Ruotsin kakkossarjasta sekä maan omasta pääsarjasta koostuvalla miehistöllä pitkälle pötkitä. Tuoksahtaa sille, että norjalaiset saattavat joutua jopa kovaan taisteluun A-sarjassa säilymisestä. Tehokalusto on melko kapea, eivätkä kärkimiesten Mathis Olimbin tai Mats Rosseli Olsenin tehoilut yksin riitä, kun oman pään taso ja kokonaistaito eivät vain ole tarpeeksi. Eilen Norja johti parin erän jälkeen Iso-Britanniaa vakuuttavasti numeroin 3–0 kahden erän jälkeen, mutta niin vain matsi päättyi joukkueen eduksi vasta voittolaukauksilla maalein 4–3.

Merzlikins pysäyttää Norjan kapean kärjen pyristelyt ja Latvian jatkaessa kurinalaisesti joukkueena se jyrää tässä matsissa. Pelivalinnaksi otetaan violettipaitojen voittoa vähintään kahdella maalilla (Latvia -1,5).

Näin saat kaiken irti TonyBetistä:


1. Avaa tili TonyBetille.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi Kanada -1,5 kertoimella 1,96.
4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!

 

 

10 euroa pelirahaa