la 18.05. klo 13:20

Latvia - Ruotsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vastustamatonta ylikävelyä ottelusta toiseen! Onko Ruotsille edes haastajaa näissä kekkereissä?

Ruotsi ei ole viime päivinä joutunut erityisen kovalle kulutukselle. Joukkue hakkasi Saksan maanantaina ja pelasi seuraavan kerran vasta torstaina, kun se kirjaimellisesti käveli Kazakstanin yli maalein 3–1. Erityisen koville joukkue ei ole vielä yhdessäkään ottelussaan joutunut – ei edes turnausavauksessa Yhdysvaltoja vastaan. Juuri tällä hetkellä Tre Kronor näyttäytyy melko omassa luokassaan muihin verrattuna.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta peräti viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Perjantai on molemmille joukkueille välipäivä ja Latvialle peräti toinen perättäinen – mitään etua se ei kuitenkaan saa. Kaikki mahdollinen etu on kolmella kruunulla, koska joukkue ei ole joutunut juurikaan puolustamaan koko turnauksessa ja se on pystynyt hallitsemaan jopa suvereenisti jokaista otteluaan tähän saakka. Aika näyttää, onko ruotsalaisille haastajaa tässä turnauksessa, mutta melko vakuuttavalta näyttää juuri nyt länsinaapurin lattianpyyhintä vastustajalla toisensa jälkeen.

Ruotsi on latonut neljässä ottelussa peräti 19 maalia – ja tämä siis siitä huolimatta, että Kazakstania vastaan syntyi ainoastaan kolme täysosumaa. Norris-voittajakaksikon eli Erik Karlssonin ja Victor Hedmanin muodostama puolustajapari johtaa edestä ja joukkueen roolitus on muodostunut laadukkaasti. Jokainen vitja pystyy tuomaan lisää myös hyökkäyspäähän, mutta pelaa samalla tasapainoisesti. Vapaamatkustajia tässä joukkueessa ei ole.

Latvia on säväyttänyt, mutta jo tähän mennessä 14 osumaa omiin imuroinut ryhmä on täysin mitäänsanomaton joukkue Ruotsin rinnalla. Vaikka Latvia pelaisi kuinka hyvin tahansa, pisteille ei pitäisi olla mitään asiaa. Kun Tre Kronor ”huilaili” Kazakstania vastaan laukoen vain kolme kiekkoa verkkoon, vaikka sai peräti 44 laukausta maalia kohden, saattaa Latvian kustannuksella pölistä astetta enemmän verkossa. Pelivalinnaksi rummutetaan Ruotsin voittoa vähintään kolmella osumalla (Ruotsi -2,5).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Ruotsi -2,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.