Olympialaiset / Peking 2022 pe 11.02. klo 15:10

Latvia - Suomi

Leijonien ralli jatkuu! Seuraavana jyrän alle on tyrkyllä selvästi Suomea hajanaisempi Latvia

Latvia joutuu kovaan mankeliin, kun heti kisa-avauksessa loistavan meiningin päälle saanut Leijonat marssii toiseen otteluunsa. Vaikka Suomi oli avausotteluun lähdettäessä valtaisa ennakkosuosikki, kukaan tuskin odotti sen iskevän kuutta maalia. Kokonaisuutena jo avausottelussa nähtiin, kuinka suuri etu on siitä, että koostumuksia ja tutkapareja on valmiina olemassa. Leijonat ei ole tullut näihin kisoihin pelleilemään!

Historian ensimmäisen olympiakullan metsästys käynnistyi Suomen kannalta erinomaisesti. Sakari Manninen latasi tiskiin hattutempun ja Salavat Ufa -kentällinen oli odotetusti Leijonien syömähammas. Markus Granlund sai syöttöpisteen yhteen Haukiputaan Ahmojen kasvatin osumista ja Teemu Hartikaiselle niitä kirjattiin kaksi. Ainoastaan tämä koostumus ei suinkaan ollut vaarallinen, kun myös Miro Aaltonen onnistui Vitjaz-tutkaparinsa Niko Ojamäen ohella erinomaisesti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Aaltoselle maaleja kirjattiin kaksi kappaletta – yksi ylivoimalla ja yksi tasakentällisin. Leijonien erikoistilannepelaaminen oli myrskyvaroitus tuleville vastustajille. Joukkue sai vain kolme ylivoimamahdollisuutta ja iski kaksi maalia, mutta ei itse antautunut edes kahden miehen alivoimalla. Jukka Jalosen miehistön ensimmäisen ylivoimamaalin iski Harri Pesonen.

Latvia onnistui Ruotsia vastaan erikoistilanteista, mutta hävisi ottelun 3–2-lukemin. Suomen erikoistilannepelaamisen jatkuessa yhtä laadukkaana kuin torstaina, ei lavialaisilla pitäisi kuitenkaan olla mitään asiaa maalintekoon. Paljon KHL-osaamista löytyy toki joukkueesta, kun Riian Dinamon pelaajia on jälleen mukana hurja määrä. Joukkueen kärkikori on kuitenkin Leijoniin peilattuna selvästi kapeampi sekä hajanaisempi – ja merkittävimpänä erona on, että se on keräilty ympäri Eurooppaa.

Suomen viisikkopelaaminen oli heti kärkeen niin korkealla tasolla, että on todella vaikeaa uskoa Latvia-merkkiseen yllätykseen. Leijonilla seilaaminen aloitettiin mallikkaasti jo kisojen avausottelussa, joten jatketaan samalla linjalla ja laitetaan massit poikimaan täydellä panostuksella! Betsaa tästä Betivellä Leijonien voittoa vähintään kolmella osumalla ja hyödynnä markkinoiden laadukkain 100% talletusbonuksen reiluilla ehdoilla. Sama vedonvälittäjä tarjoaa myös Suomen kovimman tulosyksikön laiturin Granlundin maalille mahtikertoimen 2,85 – tätäkin napataan kyytiin.

Näin tuplaat Suomen kertoimen Latviaa vastaan:

Leijonien kerroin 2,19 maistuu toki jo sellaisenaan, mutta voit myös kaksinkertaistaa kertoimen Betiven ensitalletusbonuksen avulla.

  1. Siiry Betive.com ja talleta haluamasi summa (rekisteröintiä ei tarvita)
  2. Talletuksesi tuplataan heti (min 20€ max 100€)
  3. Lyö talletuksesi ja saamasi bonus Suomen voitolle -2,5 maalin tasoituksella kertoimella 2,19
  4. Leijonat jyrää Latvian ja sinä voitat efektiivisesti kaksinkertaisella kertoimella. Esimerkiksi satasen sijoituksella voitat yhteensä 438€.
10 euroa pelirahaa