Jääkiekon MM la 14.05. klo 20:20

Latvia - Suomi

Löytääkö Leijonat lääkkeet Columbus Blue Jacketsin tähtimaalivahdin Elvis Merzlikinsin ohittamiseen?

Vihjeen lopussa kerrotaan, miten voit lunastaa jopa 100 € ilmaisvedon ilman kierrätystä ja muuta pikkupränttiä!

Suomi avasi MM-kisat tyylikkäällä 5–0-voitolla Norjaa vastaan. Ottelu oli rutiininomainen esitys, jossa kävi selväksi, että tämä joukkue on valmiina kisoihin. Seuraavassa kamppailussa Leijonat-ryhmä vahvistunee entisestään, kun turnaukseen saapuva Nashville Predatorsin syömähammas ehtii mestoille. Latvia ei USA:ta vastaan herättänyt suuria lupauksia, eikä materiaaliltaan hieman norjalaisia laadukkaampi joukkue pysty Leijonia pysäyttämään. Vastustajan tähtimaalivahti voi kuitenkin pitää numerot tällä kertaa aisoissa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Mikael Granlundin odotellaan debytoivan Leijonien paidassa heti kisojen toisessa ottelussa. Nashville Predatorsin hyökkääjä tuo keskikaistalle tai laidalle aimoannoksen pelikäsitystä, tehopotentiaalia, taitoa – tällaista Leijonat tarvitsee, kun se kohtaa kovempia maita. Latvia-ottelusta on odotettavissa hyökkäyspelillisesti ehkä hivenen kovempi testi verrattuna Norjaa vastaan pelattuun kamppailuun.

Violettipaitojen alakerrasta löytyy muutama kovempikin kolossi, joista osa on marinoitunut kovissa ympyröissä. Alakerta on kuitenkin edelleen liian heikko suhteessa Leijonien yläkerran laajalla rintamalla tarjoilemaan laatuun. Leijonien erikoistilannepelaaminen lähti rullaamaan heti avauskamppailussa, mutta toisaalta Latvia pystyi pelaamaan yllättävän jäähyttömästi USA:n tähtiä vastaan.

Perjantain ottelussa Latvia hävisi maalein 4–1, eikä Suomen seuraavalla vastustajalla ollut ottelussa mitään mahdollisuutta taistella pisteistä. Elvis Merzlikins pelaa latvialaisten maalilla, mutta se on toki näissäkin kisoissa melko hikinen tontti. Avausmatsissa Uhmapelaajat betsasi hyvällä palautuksella Leijonien maalimääräksi yli 4,5 ja kohde tuli makoisasti himaan. Nyt Suomen maalimäärällä ei päästä samanlaisiin juhlatunnelmiin kertoimen puolesta ja on myönnettävä, että vastustaja Columbus-kassarilla höystettynä on kovempi kisa-avaukseen verrattuna.

Suomen joukkuepuolustaminen on tässä turnauksessa vertaansa vailla, eikä Latviakaan hyökkäyspäässä pääse myllyttämään. Jussi Olkinuora avasi turnauksen nollapelillä, mutta toisessa kamppailussa Harri Säteri saattaa päästä näyttämään kyntensä. Joka tapauksessa maalivahtiosastosta tuskin tarvitsee huolissaan olla. Latvia ei mitä luultavimmin yhtä osumaa enempää pääse iskemään. Jos Merzlikins on vähänkin pelipäällä saattaa ottelun kokonaiskuvasta tulla avauspäivän matseja vähämaalisempi. Kohteelle alle 5,5 maalia saadaan kelvollinen kerroin, johon tarrataan kiinni.

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon tämän vihjeen avulla:

  1. Siirry MrGreenille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus (rekkausta ei tarvita) ja iske talletussummasi kokoinen veto alle 5,5 maalille.
  3. Kun vetosi ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!

Leijonien vausmatsin Monivedolla lunastimme 2305€ – osta osuus päivän kimpasta

10 euroa pelirahaa