ti 21.05. klo 17:20

Latvia - USA

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Latvialla yhä mahdollisuudet jatkopaikkaan – maalihanat auki saanut USA on kuitenkin liian suuri este ylitettäväksi!

Jääkiekon MM-kisojen lohkovaiheen viimeisellä kierroksella pelataan isoista panoksista ja yksi päivän mielenkiintoisimmista kohtaamisista käydään Latvian sekä USA:n välillä. Panosta riittää molemmilla – Ruotsin Ranskaa vastaan tulleella voitolla USA menetti mahdollisuudet lohkovoittoon, mutta toinen sija on vielä tarjolla. Latvialla puolestaan on yhä ohuet saumat jatkopaikkaan, mutta todennäköisesti kohtalona on Lohko B:n viides sija.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Latvia joutui Saksan sekä Ruotsin murskaamaksi, joten Slovakiaa vastaan odotukset oli vähissä. Niin vain Latvia onnistui nousemaan ottelun lopulla tasoihin ja nappaamaan lisäpisteen voittolaukauksilla. Näin ollen kolmen pisteen voitto tästä matsista ja Slovakian jääminen pisteittä Ruotsia vastaan nostaisi Latvian jatkopeleihin. Kyseessä on todella epätodennäköinen skenaario, mutta haaveet on yhä elossa. Latvian kannalta tilannetta hankaloittaa myös se, että Ruotsilla ei viimeiseen matsiin panosta ole, mikä parantaa Slovakian mahdollisuuksia.

USA:n prosessi on mennyt turnauksen aikana eteenpäin ja Slovakiaa vastaan tulleen yllätystappion jälkeen heikommat maat on kaatunut ilman ongelmia. Viimeisimpänä Kazakstania vastaan peli-ilo oli kohdallaan ja varsinkin hyökkäyspäässä itseluottamusta saatiin nostettua roimasti. Matthew Boldyn kuuden pisteen ilta nosti Minnesota Wildin hyökkääjän pistepörssin kärkipaikalle(5+7) ja Brady Tkachuk sekä Johnny Gaudreau ovat vain pisteen perässä. Maalilla Slovakiaa vastaan vaihtoon tykitetty Alex Nedeljkovic on saanut tärkeitä onnistumisia alle, vaikkakin työmäärä jäi vähäiseksi Ranskaa ja Kazakstania vastaan.

USA scored 10 GOALS and we have them all! Relive the 10-1 win by watching all the highlights now 👇 #MensWorlds @usahockey

Latvia on pakkovoiton edessä, mutta Uhmapelaajat uskoo haasteen olevan aivan liian suuri ja siispä USA:n voitto -2,5 maalin tasoituksella napataan lapulle. Latvialta nähtiin hyvä taistelu Slovakiaa vastaan, mutta USA:n paineistuksen alla edessä on raskas puolustustaistelu. USA on ollut hyökkäyspäässä odotetun vaarallinen ja mikäli USA pääsee johtoon, on Latvia nostettava myös riskitasoja ja sitä kautta tarjolla on entistäkin enemmän tilaa saada huipputaitavat yksilöt loistamaan.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.