UHMAPELAAJAT la 01.10. klo 16:58

Vakioveikkaus - Jackpot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lauantaivakioon otetaan kantaa kunnolla – monokansa on biitattava!

Uhmapelaajissa otetaan lauantaivakioon kantaa jo keskiviikkona. Prosentit ovat keskiviikkoon mennessä ehtineet muotoutua jo sille asteelle, että ne eivät aivan valtoimenaan heittele. Tämänkertainen vakiovihjeemme on 54 euron hintainen perusjärjestelmä, jota voi pelikukkaron suuruuden mukaan muokata omaan kassaan sopivaksi. Jos Vakiosta löytyy lauantaina vain yksi täysosuma, se voittaa 300 000€. Muussa tapauksessa jakosumma on normiluokkaa.

Vakioveikkaus koostuu tällä kertaa yksinomaan brittifutiksesta: kohteet 1-6 ovat Valioliigaa, ja kohteet 7-13 Championshipiä. Tällä kertaa ei siis ole eksotiikkakerrointa mukana – lauantain Vakio on suomalaiselle futisromantikolle tuttu ja turvallinen punnittava. Uhmapelaajien vihjerivin kannanotot käydään läpi seuraavassa:

Premier League

@premierleague
One thing we've learned in 2022/23 is to predict the unpredictable! 😅

The numbers behind a thrilling season so far, and what might be to come ➡️ preml.ge/yd3hb3

Suosikkivarmat

1 Liverpool – Brighton (1) pelattu 73%
Poolin alkukausi ei ole ollut helppo. Siksipä suunniteltua pidempi maaottelutauko sataa Jürgen Kloppin laariin. Pelaajia saadaan takaisin, ja oletettavasti Akilleen kantapäänä ollut keskikenttä tulee takaisin vahvempana. Prosentteja on ehkä oikeaan todennäköisyyteen verrattuna muutama liikaa, mutta Vakiossa ei voi olla liian kranttu – tämä on ihan hyvä suosikkipiikki.

7 Blackpool – Norwich (2) pelattu 61%
Blackpool tulee kyntämään tällä kaudella Championshipin alemmissa kerrostumissa, kun Norwich puolestaan tähtää suoraan nousuun. Tasoeroa joukkueilla on reiluhkosti, ja Norwich sai huonon alkunsa oikaistua pikaisesti. Samalla Teemu Pukki alkoi löytää tehojaan. Vierasvoitoksi tämä on Vakioon harvinaisen maistuva suosikkiruksi.

12 Sheffield Utd – Birmingham (1) pelattu 73%
Sheffield United on mukavassa voittoputkessa ja samalla sarjan kärkijoukkue. Birminghamilta on saatu sitä samaa kuin monena vuonna, ja sarjapaikan uusiminen lienee sopiva tavoite. Prosentit kotivoitolle ovat toki julmat, mutta kyllä Blades tämän karkelon vie jopa useammin kuin kaksi kertaa kolmesta.

Näkemystä kehiin

3 Fulham – Newcastle (2) pelattu 26%
Fulham on ollut yksi alkukauden pirteimmistä joukkueista, mutta perusluokassa se silti ei ole aivan Newcastlen vahvuinen. Lisäksi umpitärkeän Joao Palhinhan pelikielto hieman rassaa kotijoukkuetta. Sarjataulukko tarjoaa hieman vaihtoehtoista totuutta, ja on pohja tämänhetkiselle pelijakaumalle. Täältä esitetään kylmä väite, ettei Newcastle ole ottelussa altavastaaja, ja niinpä se saa ylläritipsin.

11 Blackburn – Millwall (2) pelattu 19%
Rivin loppua kohden piikit käyvät aina vaan aggressiivisemmiksi. Blackburn ei missään tapauksessa ole sarjassa play off -ehdokas, kuten tämänhetkinen sarjasijoitus antaisi ymmärtää. Perusluokka ja peliesitykset kertovat aivan jotain muuta. Millwall ei taatusti ole yhtään isäntiä huonompi joukkue, ja vie tämän ottelun taatusti useammin, mitä pelijakauma antaisi ymmärtää.

13 Coventry – Middlesbrough (2) pelattu 34%
Coventry kärsi kauden alussa huonokuntoisesta kotinurmesta, eikä pelikään ole vielä oikein uomissaan. Boro on myös väärässä päässä taulukkoa, mutta se on tuntuvasti tauluaan parempi joukkue, ja on jonkinlainen suosikki lauantaina. Tästäkin näkemysvarma kehiin.