UHMAPELAAJAT su 25.09. klo 21:00

Lausanne - ZSC Lions

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leijonat-tähdet askissa! Joko ketsuppipullo aukeaa?

Lausanne on napsinut kolme perättäistä voittoa Sveitsin liigassa, mutta vierailijan kone on hieman yllättäen yskähdellyt alkukaudella. Zürich on pelannut vasta kolme ottelua, mutta sillä on vasta yksi voitto. Edellisessä kamppailussaan joukkue onnistui kaapimaan Luganossa vierasvoiton. Richard Grönborgin miehistöllä materiaali on todella vahva ja siltä odotetaan tasonnostoa myös tuloksellisesti.

Suomalaisista sekä keskushyökkääjä Juho Lammikko että puolustaja Mikko Lehtonen pelaavat kansainvälisen tason tähtisikermässä, jota luotsaa Ruotsin maajoukkueen entinen päävalmentaja. Kansainvälisen tason huiput eivät kuitenkaan lopu suomalaisiin – maalilla pelaa Tšekin Simon Hrubec ja alakerrassa nähdään Lehtosen lisäksi muiden muassa entiset NHL-pelaajat Dean Kukan sekä Yannick Weber.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Hyökkäyspäässä luutii Sveitsin maajoukkueesta tuttuja pelaajia, kuten Sven Andrighetto ja Denis Hollenstein. Muita timantteja ovat Ruotsin maajoukkueessa viime kaudella pelannut Lucas Wallmark sekä Columbus Blue Jacketsia viime kausilla edustanut Alexandre Texier. Toki jälkimmäinen ehti pelata vain kauden ensimmäisessä ottelussa, kunnes loukkaantui. Kaikesta huolimatta on selvää, että Grönborgin pitää saada tästä koneistosta enemmän irti kauden edetessä.

Lausanne on voittanut kolmen matsin otannalla Davosin ja Klotenin voittolaukauskisan jälkeen ja Luganon niukasti varsinaisella peliajalla. Avauskamppailussaan joukkue taipui Antti Törmäsen luotsaamalle Biel-Biennelle. Joukkueen kärkikentällisessä viilettävät lukosta tutun sentterin Daniel Audetten laidoilla Miikka Salomäki sekä Robin Kovacs, jotka ovat pääässeet erinomaisesti pisteensyrjään kiinni alkukaudella. Edellissesongilla HIFK:ssa piipahtanut suomalainen on summannut ensimmäisissä matseissa kolme (1+2) tehopistettä ja Kovacs on mättänyt jo neljä maalia.

Etenkin Zürichillä on ollut vaikeuksia viimeistelyssä, mutta paikkoja se on luonut erinomaisesti. Aukeaako ketsuppipullo vihdoin kauden neljännessä kamppailussa? Joukkueella on erinomaiset työkalut paitsi tasaviisikoin myös erikoistilanne ja ennen kaikkea ylivoimapelaamisessa. Esimerkiksi Luganoa vastaan joukkue otti viimeksi 0–1-voiton, vaikka paikkoja olisi ollut useisiin osumiin. Sunnuntaille pelivalinnaksi otetaan, että vierailija onnistuu ainakin kolmesti maalinteossa (yli 2,5 maalia). Paikkoja tulee varmasti – joko tehokkuus löytyy?

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “ZSC Lions yhteensä – yli 2,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,66 (2 x 1,83).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 366€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 183€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!