Serie A ti 24.01. klo 21:45

Lazio - AC Milan

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heikkovireinen Milan suosikkina Stadio Olimpicolla? Pyh ja pah!

Italian Supercupissa keskiviikkona kurinpalautusta saanut AC Milan vierailee tiistain Serie A-matsissa Stadio Olimpicolla – vastassa on torstaina Bolognan Coppa Italiassa kepittänyt Lazio. Napoli viilettää piikkipaikalla murhaavassa formissa ja Milan ja Inter ovat oikeastaan ainoat joukkueet, joilla on enää realistinen sauma saavuttaa Partenopei.

Lazion riveistä on sivussa ainoastaan joukkueen ykköstykki Ciro ImmobileMario Gila on myös pelikunnossa. Alessandro Florenzi, Zlatan Ibrahimovic, Mike Maignan ja Fode Ballo-Touré eivät kykene pelaamaan Rossoneriltä. Rade Krunic on sen sijaan pelikunnossa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Lega Serie A

@SerieA_EN
Pre-match 𝙩𝙚𝙠𝙠𝙚𝙧𝙨 signed by @10_luisalberto 🔵

#SassuoloLazio


Juventuksen saama 15 pisteen sanktio tarkoittaa Laziollekin massiivista UCL-haaveboostia. Napolin takana on kovin tasaista ja toinen sija on nappikeväällä haarukassa kelle tahansa top kuudessa. Lazio tarvitsee tähän tavoitteeseen kuitenkin tervettä ja huippuvireistä Immobilea. Lazio on luotujen maalipaikkojen valossa Serie A:n keskikastia, joten tehokkuutta on tässä tilanteessa löydyttävä jatkossakin.

Milan on ollut tammikuussa kovin nuhainen niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Alla on yksi voitto viidestä ja sekin tuli Serie A:n heittopussia Salernitanaa vastaan. Lazio lähtee tiistain peliin lähinnä Immobilen poissaolon takia kertoimissa altavastaajana ja näihin kertoimiin kelpaa tuutata panosta sisään. Milanin suosikkiasema ei ole pelillisesti perusteltu.