Serie A la 22.01. klo 21:45

Lazio - Atalanta

Jääkö Lazio taas vastustamattomasti jalkoihin? Atalantalla on mahdollisuus jyrätä, jopa ilman maalipyssyään

Lazio isännöi Atalantaa lauantai-illan Serie A -herkkupalassa. Vieraiden hyökkäähätähti on edelleen loukkaantumisen takia sivussa, mutta vaihtoehtoja riittää. Vierailla on allaan maaliton tasapeli, kun repaleinen ja ailahteleva isäntä puolestaan kairasi helpon voiton Salernitanan vieraana. Tulevassa väännössä tiedossa on kuitenkin todella iso haaste.

Kotijoukkueella ei mene kovinkaan vahvasti. Maurizio Sarri luotsasi joukkonsa 0–3-voittoon Salernitanasta viime viikolla, mutta Italian Cupissa oli tiistaina suuria ongelmia. Lopulta Udinesesta irtosi hikinen 1–0-voitto Ciro Immobilen jatkoaikaosumalla. Ennen Lazion viime lauantaina nappaamaa pistepottia joukkue oli pelannut vuodenvaihteen jälkeen tuloksellisesti surkeaa futista. 3–3-kotitasapeli Empolia vastaan oli sekavien esitysten multihuipentuma, eikä 2–1-tappio Interiä vastaan auttanut tilannetta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Afrikan mestaruuskisoissa vahvaa turnausta suorittavan Norsunluurannikon Jean-Daniel Akpa on luonnollisesti sivussa. Lisäksi Udinese-ottelussa loukkaantunut Mattia Zaccagni saattaa puuttua kokoonpanosta Pedron tavoin. Pelikiellossa olevan Danilo Cataldin lisäksi sivussa lienevät niin ikään Afrikassa käväisseet Stefan Radu sekä Toma Basic.

Vierailija pelasi sarjakärkeä vastaan viime viikolla maalittoman tasatuloksen kotikentällään. Hyökkäyspäässä näkyy Duvan Zapatan puuttuminen, mutta vaihtoehtoja toki on. Robin Gosens saattaa niin ikään olla yhä sivussa Josip Ilicicin, Ruslan Malinovskjin sekä Hans Hateboerin tavoin. Poissaoloista huolimatta isäntä on pystynyt pelaamaan melko vakuuttavasti tämän uoden puolella. Joukkueella on vyöllään edelliskierroksen tasatuloksen lisäksi 2–6-voitto Udinesea vastaan sekä 2–0-kotivoitto Veneziasta.

Isäntien puolustuspelaaminen on ollut kauniisti sanottuna sekavaa, minkä lisäksi sen pallollinen pelaaminen ja kaksinkamppailutekeminen eivät ole olleet riittävällä tasolla. Hyvin usein esimerkiksi arvokkaat pallonriistot valuvat hukkaan helppojen virheiden ja puhtaan huolimattomuuden seurauksena. Salernitanasta ei viime viikolla ollut vastusta, mutta Atalanta pystyy jopa ilman Zapataa taklaamaan isännän nopeastikin nähdyn kaltaisten suoritusten jatkuessa. Myös aika ajoin varjojen mailla vaellellut Luis Muriel saa loistavan mahdollisuuden kohottaa itseluottamustaan heikkoa Lazio-alakertaa vastaan.

Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1X2). Atalanta on yhä mukana terävimmässä kärkitaistelussa ja ottelu on sille todella merkittävä. Sarrin miehistöllä oli täysi työ saada sarjanousija Empolin nälkäisiä hyökkäyspään pelaajia kuriin pari viikkoa sitten, joten mitenhän mahtaisi käydä taitavan Atalantan kanssa? Lukemat voivat äityä jopa rumiksi saakka.

10 euroa pelirahaa