ke 14.02. klo 22:00

Lazio - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vauhtikoneet lasaretissa! Jatkuuko Bayernin tahmea suorittaminen myös UCL:ssä?

Mestarien liigan suurimpiin voittajasuosikkeihin kuuluva Bayern München aloittaa talven pokaalijahtinsa Roomasta, kun vastassa on keskiviikkona Lazio Stadio Olimpicolla. Kovin kaksisesti Bayernin kausi ei ole tähän mennessä sujunut, mutta kahteen isoon pokaaliin on yhä realistiset saumat olemassa. Viikonloppuna tuli pataan kärkikamppailussa Leverkusenilta, joten keskiviikkona lähdetään myös pesemään kasvoja.

*Nyt pääset painamaan tämän tipsin maalimäärävedon ilman tappion riskiä! Katso vihjeen lopusta, miten!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Laziolla oli lohkoarvonnoissa onnea, kun Atlético Madrid, Celtic ja Feyenoord tulivat vastaan. Atlético voitti lopulta lohkon ja Lazio paineli kakkosena jatkoon. Serie A:sta voi vedellä Maurizio Sarrin suojattien otteista hieman isompaa kuvaa, kun tällä hetkellä miehitetään kahdeksatta sijaa ja juurikaan paljon parempaan ei ole pelillisesti ollut asiaa.

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Neuer on Lazio: "Italian teams can always defend well, the middle will be very compact. They will try to play out wide a lot. We know that we had problems against supposedly easier opponents. They deserve to be in the knockout phase. We definitely won't underestimate them. We…


Laziolta on sivussa Nicolò Rovella sekä Mattia Zaccagni. Matías Vecinon ja Patricin pelikuntoa testaillaan ottelupäivänä. Bayernilta Serge Gnabry ja Kingsley Coman ovat yhä merkittäviä poissaoloja ja Konrad Laimer, Daniel Peretz, Alphonso Davies sekä Bouna Sarr missaavat myös keskiviikon pelin.

Sarrin ryhmä on tällä kaudella kyennyt rautaiseen puolustuspelaamiseen Olimpicolla ja jos joskus on hyvä hetki kohdata vaarallinen Bayern niin se on nyt. Vierailta puuttuu nimittäin reilusti särmää yläkerrasta ja vaikea peli voi olla luvassa Thomas Tuchelin ryhmälle. Laziokaan tuskin on valtavasti riskejä ottamassa, vaikka toki matsi olisi syytä kuitenkin voittaa jatkopaikan saavuttamiseksi. Näillä kertoimilla under maistuu ohuesti!

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto alle 2,5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.