Coppa Italia to 19.01. klo 19:00

Lazio - Bologna

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pääseekö Bolognan suomalaissensaatio taas kentälle? Uhmapelaajilla kovat piipussa Coppa Italiassa!

Niklas Pyyhtiän edustama Bologna haastaa torstaina Coppa Italian neljännesvälierässä Lazion. Normaalisti Bolognan U19-joukkueessa pelaava Pyyhtiä on päässyt parissa Serie A:n ottelussa kentälle saakka viime viikkoina ja itse asiassa juuri Olimpicolla Pyyhtiä oli tehdä jopa maalin AS Roman verkkoon Serie A:ssa.

Ciro Immobile ja Mario Gila ovat lasaretissa isänniltä. Bolognan riveistä puuttuu ainakin Kevin Bonifazi, Lorenzo De Silvestri, Nicola Sansone ja Marko Arnautovic. Pyyhtiän pitäisi taas kaiken järjen mukaan olla mukana reissuryhmässä, mutta aivan avaukseen ei uskalla suomalaista povailla kuitenkaan. Lazio-luotsi Maurizio Sarri kierrättää raporttien mukaan vierailijaa rankemmalla kädellä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Bologna FC 1909

@BolognaFC1909en
A Magical Moro pass ✨
A Sanso-tional finish 🚀

#WeAreOne


Lazio on Serie A:n sarjataulukossa kolmen pisteen päässä top neljästä, joten siinäkin mielessä rotaatio on Sarrin toimesta loogista. Talvitauon jälkeen Kotkat on vetänyt saldolla 1-1-1 ja isossa kuvassa ja datan valossa peli ei ole kovin mallikkaasti luistanut. Ilman Immobileä voi olla pari vaikeaa viikkoa edessä.

Sikäli kun huhut Lazion kovasta kierrätyksestä pitävät paikkaansa, on Bolognalla hyvä mahdollisuus jatkoon. Kertoimet ovat varsin riittoisat avauspuolikkaan +0:lle eli jos Bologna johtaa puoliajalla, saadaan betsistä osuma. Tasatilanteessa sen sijaan saadaan panokset takaisin. Bolognesea nassuun!