Serie A to 06.01. klo 15:30

Lazio - Empoli

Stadio Olimpicolla luvassa maalirikas ottelu

Lazio isännöi tämän Serie A-kierroksen ottelussa Empolia ja tästä kamppailusta voidaan odottaa todella vauhdikasta ja maalirikasta taistoa. Kummankin joukkueen hyökkäyspelaaminen on toiminut loistavasti ja vierasjoukkue pystyy haastamaan isännät jopa voitosta.

Kotijoukkue on kotiyleisönsä edessä pelannut parasta futistaan ja kotipeleissään se on tehnyt todella paljon maaleja. Muutenkin viime aikoina Lazio-hyökkäys on venyttänyt vastustajiensa maaliverkkoja tiuhaan tahtiin ja viimeiseen neljään liiga-otteluun se on tehnyt yhteensä 11 maalia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Empoli on ollut yksi kauden iloisimmista yllätyksistä. Se on pelannut todella ennakkoluulotonta jalkapalloa ja sen peleissä nähdään todella paljon maaleja johtuen siitä, että se pelaa todella hyökkäävällä tyylillä vastustajasta riippumatta.

Hyvä esimerkki vierasjoukkueen kauden peleistä on viime kierroksen ottelu AC Milania vastaan, jossa nähtiin yhteensä kuusi maalia. Toscanalaisten hyökkäys pystyi haavoittamaan vieraiden alakertaa moneen otteeseen, mutta sen oma puolustuspelaaminen kärsi siitä isosti.

Kummankin joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä hyvä ja sivussa varmuudella on vain Jean-Daniel Akpa Akpro. Francesco Acerbin sekä Luiz Felipen pelaaminen on pelipäivän aamuna vielä epävarmaa. Vierailta sivussa ennakkotietojen mukaan ei ole yhtään pelaajaa.

Molemman joukkueet pääsevät otteluun todella vahvoilla kokoonpanoilla ja hyvin levänneenä Joulu-tauon jälkeen ja tämä lupaa katsojille viihdyttävää ottelua. Vetolapuille isketään yli 3,0 -kohde, jolle tarjotaan Bet365-sivustolla kerrointa 1,85.

10 euroa pelirahaa