la 16.10. klo 19:00

Lazio - Inter

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lazio-Inter lauantain super-otteluna

Serie A:n viikonlopun yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Lazion ja Interin välillä. Vieraat lähtevät kamppailuun huomattavasti paremmista lähtökohdista, mutta kuinka se näkyy Stadio Olimpicon nurmella?

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Maurizio Sarrin suojattien otteet otteet ovat vaihdelleet todella paljon alkukauden aikana ja usein hyvää esitystä on seurannut surkea ottelu ja tästä hyvänä esimerkkinä toimii kaksi viimeisintä Serie A-peliä.

Rooman paikallispelissä joukkue esitti todella vahvaa hyökkäyspelaamista ja se voitti kyseisen kamppailun 3-2. Tätä seurasi kuitenkin viime kierroksella Bolognalle kärsitty 3-0-tappio ja roomalaisten suoritus oli suoraan sanottuna karmea. Interiä vastaan sen pitää nostaa tasoaan roimasti.

Simone Inzaghin miehistön pelaaminen on ollut huomattavasti tasaisempaa kauden aikana ja se ei ole vielä hävinnyt otteluakaan pääsarjassa. Erityisesti milanolaisten hyökkäyspelaaminen on ollut erittäin vakuuttavaa ja isäntien puolustuksella riittää paljon töitä.

Viime kierroksella Inzaghin suojatit osoittivat ammattimaisuuttaan ja ottivat 1-2-vierasvoiton Sassuolon vieraana ja vaikka peli ei ollutkaan kauden vakuuttavinta Interiä, ansaitsi se silti voittonsa tässä pelissä.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun lähes täysin terveillä kokoonpanoilla. Kotijoukkueelta sivussa on varmasti vain pelikiellossa oleva Francesco Acerbi ja vierailta sivussa on ennakkotietojen mukaan vain Christian Eriksen sekä Gabriel Brazao.

Ottelusta voi tulla hyvinkin tasainen, mutta Interin vire viime peleissä on ollut huomattavasti tasaisempi ja aina kun sille tarjotaan suoran voiton kerrointa 2,25, on siihen tartuttava. Vieraiden pelaaminen on ollut laadukkaampaa ja sen hyökkäysmateriaali on liian tasokas ilman Acerbia pelaavalle Lazio-puolustukselle.