Eurooppa-liiga to 27.10. klo 19:45

Lazio - Midtjylland

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

No Ciro, no party? Tekeekö tanskalaisvieras Stadio Olimpicolla lisää urotekoja?

Lazio isännöi torstaina Midtjyllandia Eurooppa-liigan kimurantissa F-lohkossa. Kaikki lohkon joukkueet ovat neljän kierroksen jälkeen viidessä pisteessä, joten ristiin on todellakin pelattu. Tappio torstaina tarkoittaisi siis jo todennäköistä karsiutumista jatkopeleistä, sillä kierroksia on enää tämän jälkeen yksi jäljellä.

Ensimmäinen kohtaaminen näiden joukkueiden välillä meni selkeällä 5-1-marginaalilla Midtjyllandille, mutta maaliodottamalukujen perusteella Midtjylland oli tuolloin onnekas. Lazio lähtee torstaihin selkeänä suosikkina, mutta parempaan on pystyttävä kuin toistaiseksi tänä syksynä Euroopassa.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

UEFA Europa League

@EuropaLeague
⚫️🔴 Emiliano Martínez from range 👊

@fcmidtjylland | #UEL


Manuel Lazzari kärsii Lazion riveistä pelikieltoa. Loukkaantuneena on normaalisti pelaavista ainoastaan Ciro Immobile, mutta tässä onkin kyseessä jo kova kolaus Maurizio Sarrin ryhmälle. Albert Capellasin miehistöstä puuttuu sen sijaan pitkäaikaispotilas Júnior Brumado ja mahdollisesti Joel Andersson ja Oliver Sörensen, mutta muuten vieraat ovat vahvalla koosteella matkassa.

Lapulle otetaan alle 3 maalia. Ilman Immobilea Lazio joutuu hyökkäämään hieman eri tavalla eikä uuden hyökkäyspelitavan toimimisesta ole mitään takeita. Feyenoordia vastaan Midtjylland pelasi pari suurimaalista peliä, mutta noissakin otteluissa päästiin nauttimaan poikkeuksellisen vahvasta viimeistelystä.

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ alle 3 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 3 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.