Serie A su 07.11. klo 19:00

Lazio - Salernitana

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Salernitana testaa Lazion kotivireen

Sarjanousija on kovan haasteen edessä, kun se matkustaa Stadio Olimpicolle Lazion vieraaksi. Maurizio Sarrin miehistö on ollut kotikentällään todella kova koko kauden ajan ja vierasjoukkueen pitää venyä absoluuttiseen parhaimpaansa, mikäli se haluaa pisteitä mukaansa.

Vaikka roomalaisten kausi onkin ollut hyvin vaihteleva, on se kotiyleisönsä edessä ollut ehkä liigan paras joukkue. Taivaansiniset ovat voittaneet viidestä pelaamastaan kotipelistä neljä ja pelanneet kerran tasan. Se kaatoi Olimpicolla mm. hallitsevan mestarin Interin luvuin 3-1.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Viime kierroksen vieraspelissä Atalantaa vastaan Sarrin suojatit osoittivat, että se pystyy pelaamaan todella laadukasta hyökkäyspelaamista ja se hakikin pahasta paikasta 2-2-tasapelin ja se oli todella lähellä voittaa koko ottelun, mutta Marten de Roonin 90+5 syntynyt maali pilasi vieraiden juhlat.

Salernitanan kausi on ollut odotetun vaikea ja se löytyy tällä hetkellä sarjataulukon 19. sijalta ja pisteitä on kertynyt vain seitsemän. Venezia-voitosta huolimatta sen vierasesitykset ovat olleet todella heikkoja ja sille ei voi luvata pisteitä myöskään Rooman illassa.

Sarjanousijan riveistä ei löydy tarpeeksi laatua, jotta se pystyisi haastamaan sarjan kärkijoukkueita ja etenkin vieraskentällä sen puolustuspelaaminen ei riitä pitämään sen maalia puhtaana. Lazion hyökkäys Ciro Immobilen johdolla puhkoo vieraiden alakerran moneen otteeseen ja tekee vähintään kaksi maalia.

Kotijoukkueen ison voiton puolesta puhuu myös se, että siltä ei puutu ottelusta yhtään tärkeää pelaaja ja sivussa on ennakkotietojen mukaan varmasti vain Bobby Adekanye. Vierasjoukkueelta puolestaan puuttuu ainakin Grigoris Kastanos, Lassana Coulibaly sekä Leonardo Capezzi. Myös tähtipelaaja Franck Riberyn pelaaminen on vielä epävarmaa.

Sarrin miehistö ottaa pelin haltuunsa heti alkuminuuteista lähtien ja dominoi pallollista peliä, joka johtaa lopulta siihen, että isännät voittavat kamppailun vähintään kahdella maalilla. Vieraiden alakerta ei pysty pitämään taitavaa Lazio-hyökkäystä kurissa ja isännät takovat taululle selkeät lukemat.