Serie A la 16.04. klo 21:45

Lazio - Torino

Onko Andrea Belotti Lazion pahin painajainen lauantaina?

Lazio metsästää kolmatta perättäistä voittoaan, kun se kohtaa kotonaan Torinon lauantaina. Vieraillakin on viime aikoina tulosten valossa mennyt kohtalaisesti. Joukkue on saanut pisteitä molemmista otteluistaan maaottelutauon jälkeen – viimeisimpänä se nappasi maalittomalla tasapelillä pinnan sarjakärjen vieraana, eikä helppoa iltaa voi povata Laziollekaan.

Vierailija on saanut viime aikoina onnistumisia pisteiden valossa, mikä ruokkii takuulla sen itseluottamusta. Laziolle paikka kuuden joukossa ei ole vielä varma, joten tulevan ottelun merkitys on melko suuri. Pedro lienee isännillä sivussa, mutta muita loukkaantumishuolia ei pitäisi olla ja vierailta puuttuvat esimerkiksi Dennis Praet sekä Rolando Mandragora puuttuvat keskikentältä ja yläkerrassa sivussa ovat pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi Simone Zaza sekä Antonio Sanabria.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Ivan Juric on saanut käytössä olevasta miehistöstä hyvin irti ja isäntien verrattain ailahtelevaa puolustusta vastaan esimerkiksi Italian maajoukkuemies Andrea Belotti on varteenotettava pelote suhteessa viimeistelyyn. Paikkaajia keskikentälle löytyy kohtuullisesti ja esimerkiksi Samuele Ricci on ollut erinomainen päästyään pelaamaan hieman enemmän. Ennen Milan-tasapeliä joukkue voitti Salernitanan, eikä sekään ole maaottelutauon jälkeen kärsinyt tappiota.

Isäntä saa pari vahvistusta kehiin toppari Luiz Felipen sekä keskikenttämies Lucas Leivan palatessa kokoonpanoon. Lazio ei kuitenkaan tasaisuudellaan vakuuta ja Torinon potentiaali on nähty. Pelivalinnaksi tähän matsiin veistellään tasapeli. Vierailija saa varmasti maalintekopaikkansa ja sen puolustuspelaaminen on ollut hiljattain laadukasta, mistä kertovat myös pari perättäistä nollapeliä.

10 euroa pelirahaa