Serie A ma 14.03. klo 21:45

Lazio - Venezia

Stadio Olimpicolla suomaisväriä! Niki Mäenpäälle on tiedossa hikinen iltapuhde Ciro Immobilen ja kumppanien toimesta

Lazio isännöi lauantaina Niki Mäenpään edustamaa Veneziaa Stadio Olimpicolla. Le Aquile pyrkii vielä Eurooppaan ensi kaudeksi, mutta taso ei ole aivan Mestarien liigaan kuitenkaan riittämässä. Lazion kohtaloksi jäänee tällä kaudella ylempi keskikasti ja maksimissaan paikka Eurooppa-liigaan. Maanantaina on pakollista voittaa selkeästi heikompi Venezia eikä ole juuri syitä odottaa vaikeaa iltaa roomalaisille.

Venezia on sarjataulukossa kolmanneksi viimeisenä, joten tilanne on vähintäänkin hälyttävä. Viivan päälle on kolme paunaa matkaa, joten jos nyt ei tule pisteitä niin homma menee taas askelta hankalammaksi. Voittosarake näyttää ykköstä vuoden 2022 puolella, joten ei se nyt ihan kuin Strömsössä ole mennyt.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Lazion kokoonpano on kohtuullisen ehjänä. Adam Marusic on pelikiellossa ja Stefan Radu & Danilo Cataldi loukkaantuneina. Sergio Romero ja Luca Lezzerini ovat Venezialta loukkaantuneina, joten Mäenpää pääsee näillä näkymin maalin suulle! Tammikuun profiilihankinta Michaël Cuisance ja laituri Dennis Johnsen ovat myös saikulla. Tärkeä keskikenttämies Mattia Aramu on pelikiellossa.

Painetaan Laziota -1,5:n tasoituksella kupongille. Tasoero on huomattava ja Venezialle tulee todella vaikea matsi. Vieraiden poissaolot ovat kuin kirsikkana pieleen menneen kakun päällä. Mäenpäähän ei homma kaadu, mutta Cuisance & Aramu -kaksikko olisi ollut elintärkeää saada reissulle mukaan.

10 euroa pelirahaa