la 13.10. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: G2 – Flash Wolves | Päätapahtuman neljäs päivä

League of Legendsin MM-kisat jatkuvat edelleen lohkovaiheen peleillä. Tänään joukkueet pelaavat turnauksen kolmansia pelejään, ja liekeissä on mm. turnauksen yksi ennakkosuosikeista – Flash Wolves. Kolmannella kierroksella panokset nousevat, kun tappioita kärsineillä joukkueilla alkaa nousta selkeä paine hankkia voittoja ennen kuin on liian myöhäistä.

Afreeca Freecs – Phong Vũ Buffalo

Päivän ensimmäisenä poimintana otamme Worldsien alisuorittajan Afreeca Freecsin. Joukkue on esittänyt kaksi heikkoa draftia näissä kisoissa, ja pelit olivat suorastaan ohi ennen kuin ne edes alkoivat. Kevään hyvä vire on vaihtunut todelliseen alisuorittamiseen suhteessa pelaajien potentiaaliin.
Joukkueen tähtipelaaja mid-laneri Kuro on ollut molemmissa peleissä todella piilossa osittain draftin takia, mutta joukkueen tulee saada hänestä enemmän irti voittojen saamiseksi. Systemaattinen mid-lanen häviäminen tekee voittamisesta mahdotonta.
Vastustajana vietnamilaiset Buffalot taas on yllättänyt positiivisesti, vaikka tähän toki oli pienellä varauksella syytäkin. Tästä todisteena torstaina voitto G2:sta. Etenkin G2:n Jankos sortui Olofillaan todella heikkoihin valintoihin, mutta tämä ei toki minimoi voiton arvoa.
Ennakkoon ei olisi aavistanut, että Buffaloilla olisi mahdollisuus ottaa voitolla askel lähemmäs jatkopaikkaa. Afreeca puolestaan tarvitsee kipeästi voittoja, jotta joukkue nousee takaisin kahden parhaan joukkoon lohkossa. Panokset ovat siis molemmille kovat. Panokset huomioiden on pelin keston line vedetty todella alhaiseksi. Onkin vaikea kuvitella, että Buffalo jäisi selvästi jälkeen jo ennen 15 minuutin merkkiä, jota 30minuutin alittaminen useimmissa tilanteissa vaatisi. Tämä kohde kelpaa siis lapulle mainiosti.
Toisena kohteena otamme, että molemmat joukkueet saavat vähintään yhden draken. Etenkin muita drakeja kuin Infernal, on välillä kannattavaa vaihtaa esimerkiksi torniin tai Rift Heraldiin, jolloin myös Buffaloille avautuu mahdollisuus ottaa 1-2 drakea.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

G2 – Flash Wolves

G2 aloitti turnauksen voitolla Afreeca Freecsistä, mutta hävisi jopa hieman yllättäen ennakkoon heikommalle Phong Vũ Buffalololle. Edellämainittu pelasi kamppailussa todella hyvää peliä ja etenkin ottelun drafti meni selkeästi vietnamilaisten eduksi.
Vastustaja Flash Wolves on ottanut vyölleen turnauksesta kaksi helppoa ja tyylipuhdasta voittoa, eikä voittoputkelle ei ole nähtävissä loppua. Etenkin joukkueen jungleri Moojin on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa täysin omalla tasollaan verrattuna vastustajajoukkueen vastineisiin. Flash Wolves on todella vahvoilla ensimmäisen draken ja rift heraldin poiminnassa, ja Moojin tulee varmasti painottamaan tilanteen mukaan painopisteensä toisen ympärille, riippuen onko ensimmäinen drake infernal vai joku toinen.
Pääkohteena otteluun toimi Wolvesien tappojen määrä tasoituksella. Toinen poiminta otetaan kartan kokonaistappojen määrässä. Flash Wolves pelaa todella kurinalaista peliä, ja joukkueen peleissä tulee todella vähän tappoja.