ke 10.10. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: Buffalo – Flash Wolves & Afreeca Freecs – G2 | Päätapahtuman avauspäivä

League of Legendsin MM-kisat käynnistyvät keskiviikkona, kun jäljellä on enää maailman 24 parasta joukkuetta. Turnaus on tänä vuonna suurempi kuin koskaan ja etenkin finaalitapahtumasta on tulossa massiivinen spektaakkeli.
Huolimatta koko vuoden jatkuneista karsinnoista, löytyy turnaukseen silti omat tutut ennakkosuosikkinsa. Kuten joka vuosi, Aasian mahtimaat Kiina ja Korea sekä näiden alueiden edustajat ovat todennäköisimmät turnauksen voittajakandidaatit. Amerikoiden kohtalona todennäköisimmin tänäkin vuonna on jumahtaminen alkulohkoihin.

Phong Vũ Buffalo– Flash Wolves

Buffalo selvitti tiensä turnaukseen Vietnamin kesän mestarina, josta on jaossa turnaukseen vain yksi paikka. Joukkueen taso on huolimatta menestyksestä Vietnamissa muuta, mitä turnauksessa menestymiseen vaaditaan. Ensimmäinen vastustaja on Hong Kongin mestari ja omaa sarjaansa täysin ylivoimaisesti dominoinut Flash Wolves. Flash Wolves on rehellisesti sanottuna oman regioninsa ainoa joukkue, jolla on tässä turnauksessa mahdollisuudet päätyyn asti.
Flash Wolvesin ylivoimaisuudesta kertoo 10 edellistä otteluvoittoa LMS:ssä sekä Rift Rivals-turnauksessa King Zonen ja RNG:n voitot. Tällä joukkueella on vain yksi tavoite – pelin MM-kisat. Pelistä on luvassa todennäköisesti hyvin yksipuolinen näytös ja vietnamilaiset poistuvat pelistä häviäjinä.
Kertoimien valossa Flash Wolves saa jopa yllättävän suurta kerrointa voitolle, joskin ei vielä lähellekään pelattavaa. Täten pelivalintana toimii Flash Wolvesien tappomäärä tasoituksella. Tämän lisäksi kokeilemme pienellä tornien kokonaismäärää. On todennäköistä, että Flash Wolves puskee pelin loppuun baronin avulla mid-lanelta unohtaen muiden lanejen inhibiittorit.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Afreeca Freecs – G2

Avauspäivän neljännessä kamppailussa kohtaavat Korean LCK:n toinen seedi Afreeca sekä euroopan kolmas seedi G2, joka varmisti paikkansa vasta Play-inin kautta turnaukseen. Korealaiset lähtevät otteluun todella vahvana ennakkosuosikkina ja etenkin korealaisten tuplarosteri tulee pitkässä juoksussa olemaan turnausetu.
Afreeca selvitti tiensä turnauksen tasaisella esiintymisellä pitkin vuotta ja joukkueessa löytyy pelin lahjakkaimpia yksilöitä jokaiselle pelipaikalle. On myös todettava, että Korean sisäinen sarja on ylivoimaisesti tasokkain sarja maailmassa, joten joukkue pelaa jatkuvasti kaudesta toiseen kovempia pelejä verrattuna vastustajaan G2:een.
G2 selvitti tiensä päätapahtumaan voittamalla Infinity Esportsin – merkittävien vaikeuksien jälkeen lopulta suhteellisen vaivattomasti. Karu fakta kuitenkin on, että G2:lla ei olisi tullut olla Infinityn tasoista joukkuetta vastaan kyseisiä vaikeuksia, joten joukkueella on suuri vuori kiivettänä voittoihin.
Johtuen kerroinasettelusta voittajan suhteen, on pelattavat kohteet etsittävä muuta kautta. Päädymme poimimaan lapulle Afreecan tappoja tasoituksella. Korealaiset ovat todella kliinisiä alkupelissä ja jo 2-3 tapon johto ennen viimeisiä taisteluja inhibitorien luona riittää puskemaan eron vaaditun 6,5 tapon.
Tämän lisäksi lapulle poimitaan karttaan yli 3,5 drakea. G2 ei mitä todennäköisemmin ole kaatumassa alle puolessa tunnissa, jolloin drakejen määrä tulee mitä todennäköisimmin täyteen.