LoL Worlds su 21.10. klo 07:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: C9 – Afreeca | Jatkuuko ennakkosuosikkien konttaus?

League of Legendsin neljännesvälierien avauspäivänä nähtiin todella suuri yllätys, kun molemmissa ottelusarjoissa ennakkoon heikommat joukkueet onnistuivat kääntämään itselleen voiton ja jatkopaikan. Tämä tarkoittaa sitä, että top 4:ssa on ainakin yksi eurooppalainen joukkue, kun G2 varmisti oman paikkansa voitettuaan RNG:n.
Afreeca lähtee sunnuntain koitokseen ennakkosuosikkina itseoikeutetusti Korean toisena seedinä, vaikka joukkue onkin hakenut virettään koko summer splitin. Tämän lisäksi myös joukkueen ensimmäisen kierroksen otteet olivat todella kyseenalaisia ja varsinkin draftien osalta joukkue antoi todella paljon tasoitusta.
Saattoi olla, että joukkue haki vain tuntumaa tämähetkiseen metaan, mutta lopputuloksena oli toiselta kierrokselta pelkkiä voittoja ja näillä tilastoilla irtosi lohkovoitto. Merkittävä muutos oli, että Afreecalla ei ollut voitoissa missään vaiheessa vaikeuksia, vaan homma oli ns. täysin kontrollissa alusta loppuun.
Sunnuntaiaamun vastustaja Cloud9 oli jopa lähellä oman lohkonsa voittamista, mutta RNG:n kaksi peräkkäistä voittoa pudottivat amerikkalaiset toiselle sijalle omassa lohkossaan. Joukkueen tekeminen on ollut tästä huolimatta nousujohteista ja varsinkin joukkueen top-laneri Eric ”Licorice” Ritchie on ollut turnauksen todella suuria onnistujia.
Afreecan puolustukseksi joukkueesta löytyy kuitenkin turnauksen yksi parhaista, ellei paras, top-laneri Kiin ”Kiin” Kim, jota vastaan Licorice ei todennäköisesti pääse nauttimaan samanlaista juhlaa kuin aiemmissa peleissä. Toinen C9:n merkittävä ongelma on bot-lane. Joukkueen ADC Zachary ”Sneaky” Scuderi on jäänyt jälkeen lähes kaikissa peleissä systemaattisesti, jolloin Licorice on jäänyt ainoaksi toivoksi kääntää peli C9:n voitoksi, ja onnistui myös pari kertaa lohkovaiheessa tekemään näin.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Afreeca on varmasti katsonut C9:n otteita läpi ja varsinkin Sneakyn Draven joutuu poistetuksi jo ensimmäisten bannien joukossa. Kokonaisuutena korealaiset ovat ehjempi joukkue, minkä merkitys korostuu pidemmissä ottelusarjoissa. Afreeca tuleekin pelaamaan itsensä jatkoon huomenna, mikäli Kiin onnistuu pitämään Licoricen aisoissa top-lanella.
Pelivalintoina ottelusarjaan toimivat Afreecan ottelusarjan voitto -1,5 pelin tasoituksella, huolimatta suhteellisen matalasta kertoimesta. Tähän voi vaihtoehtoisesti toivoa C9:n ensimmäisen kartan voittoa ja paremman valuen kerrointa livestä.
Muut valinnat peliin ovat ensimmäiseen kahteen karttaan jälleen tutut alle 1,5 inhibiittoria tuhottu, koska Afreecan voittaessa taistelun tier3 tornien alla ei joukkue lähde hakemaan ylimääräisiä objekteja vaan suuntaa suoraa Nexusta kohti.
Lisäksi luotetaan, että Afreeca aloittaa ottelusarjan väkevästi ja vie ensimmäisen kartan tapot nimiinsä, koska line on asetettu sen verran alhaiseksi, että spreadi menee rikki viimeisesessä taistelussa Afreecan voittaessa. Tämän lisäksi Afreeca on pelannut todella pieniä tappomääriä kaikissa peleissään, joten poimitaan myös alle 19,5 tappoa talteen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ