LoL Worlds ke 17.10. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: Fnatic – 100T| Lohkovaiheen päätöspäivä – saako Eurooppa toisen edustajan jatkoon?

League of Legendsin lohkovaihe saapuu viimeiseen päiväänsä, kun lohko D:n joukkueet ratkovat, ketkä kaksi pääsevät liittymään jo kuuden jatkossa olevan joukkueen seuraan. Yksi näistä on Euroopan kärkijoukkue Fnatic, joka on tällä hetkellä toisena lohkossa 2-1 tuloksella.

Fnatic – 100T

Lohkosta jatkopaikkaan tarvitaan neljä voittoa – päivän avauspelin voitolla Fnatic nousee yhden voiton päähän jatkopaikasta top8:aan. Tämä on minimivaatimus joukkueelle, jolta kapteeni Martin ”Rekkles” Larsson janoaa menestystä monen pettymyksen jälkeen.
Fnaticin peli on Rekklesin ja joukkueen mid-lanerin Rasmus ”Caps” Wintherin varassa. Joukkueen vaihtoehtoina on hankkia aikainen johto Capsille junglerin Mads ”Broxah” Brock-Pedersenin avustuksella tai vaihtoehtoisesti avustaa oikea-aikaisella rotatella aikaiset tapot Rekklesille. Varsinkin Caps on ollut pitelemätön tietyillä drafteilla ja onkin mielenkiintoista nähdä, onko Fnatic valmis ”uhraamaan” top-lanen saadakseen mid-lanelle suotuisamman asetelman.
Vastustaja 100 Thieves on onnistunut saavuttamaan ainoan voittonsa LMS:n G-Rexistä, joka on osoittautunut lohkon heikoimmaksi joukkueeksi. 100T:n kannalta tärkeintä on, että Sangwook ”Ryu” Yoo pystyy pitämään Capsin aisoissa 1v1:ssä ensimmäisen vartin. Tämän jälkeen joukkueen bot-lane sekä todella vahva top-laneri Chanco ”Ssumday” Kim voivat yhdessä haastaa Fnaticcia rift heraldista ja torneista.
Edellinen kohtaaminen oli lähes täydellinen ylijuoksu Fnaticille, mutta on vaikea uskoa, että aivan vastaavaan lopputulokseen päädyttäisiin uudestaan. Caps tuskin pääsee enää kertaakaan pelaamaan Irealiaa, joka oli ensimmäisen kohtaamisen suurin ongelma rosvoille. Tästä huolimatta Fnatic hoitaa erittäin suurella todennäköisyydellä pelin voitokseen.
Vetokohteina otteluun poimitaankin Fnaticin tappoja tasoituksella. Tämän lisäksi otetaan jatkuvan ylikertoimen vuoksi jälleen kerran alle 1,5 tuhottua inbitiittoria, koska todennäköisin ratkaisu ottelulle on tappelu baronista tai inhibitor tornista, jonka jälkeen yksittäinen lane pusketaan nexukselle asti.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

G-Rex – Invictus Gaming

Invictus Gamingin piti olla haastettavissa Fnaticin toimesta, mutta ainakin vielä IG matkaa voittamattomana lohkossaan. Joukkue on puhtaalla pelillä yhden voiton päässä jatkopaikasta. Valitettavasti G-Rexille osuu vuoro todistaa, kun Invictus Gaming marssii jatkoon.
IG:n joukkueen ydinpelaaja on ylivoimaisesti kokeinen pelaaja Ui-jin ”Rookie” Song, jonka mukana joukkue voittaa ja häviää. Aamun ensimmäisessä ottelussa Rookiella on odotettavissa suhteellisen helppo vastustaja omalle lanelleen, koska G-Rexin Seungju ”Candy” Kim ei ole vielä onnistunut vakuuttamaan yhdessäkään pelissä.
Tilastollisesti G-Rex on joutunut toteamaan kaikki vastustajan selkeästi paremmaksi, ja valitettavasti 0-6 alkulohkossa ei ole kaukana. Saavutus, johon MAD team pääsi jo tiistaina toisessa lohkossa. Edellisessä kohtaamisessa tyrannosaurukset onnistuivat nappaamaan pelin alussa Infernal draken, mutta edes tämän tarjoama buffi ei riittänyt kääntämään pienintäkään etua alkupelissä.