su 21.10. klo 11:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: Fnatic – EDG | Eurooppalaisten ykkösnimen on aika lunastaa odotukset

Puolivälierien viimeisessä parissa kohtaavat Euroopan ykkösnimi Fnatic ja kiinalainen Edward Gaming, joka eteni omasta lohkostaan toisena jatkoon.
Fnatic teki jo lohkovaiheen päätöspäivänä todellisen yllätyksen voittamalla Invictus Gamingin kaksi kertaa peräkkäin ja nousemalla lohkovoittoon. Saavutusta korostaa se, että IG lähetti turnauksen kenties suurimman ennakkosuosikin KT Rolsterin lauantaina kotimatkalle. Kysymys kuuluukin, kuinka kovassa vireessä Fnatic todella on?
Joukkueen mid-laneri Rasmus ”Caps” Winther on ollut käytännössä täysin pitelemätön, ottaen vielä huomioon, että Capsin drafti uhrataan joka kerta. Käytännössä hän siis pelaa aina häviävää lanea. Edes tämä ei ole estänyt Capsia kantamasta pelejä, ja etenkin hänen otteensa Irelialla ovat olleet lähes maagisia.
Joukkueen toinen tähtipelaaja on kapteeni ja ADC Martin ”Rekkles” Larsson, joka on pelannut totuttuun tyyliin pelit todella vähäisillä kuolemilla. Rekkles on mekaanisesti yksi turnauksen parhaita oman roolinsa pelaajia, ja pystyy pelaamaan todella monipuolisesti hahmoja, joten hänen ”counteroimisensa” on käytännössä mahdotonta.
Viimeinen, vasta toisella kierroksella kukoistukseen noussut palanen Fnaticin joukkueessa on (vara)top-laneri Gabriel ”Bwipo” Raul, joka tulee todennäköisesti pelaamaan huomennakin kaikki pelit jättäen Paul ”sOAZ” Boyerin penkille.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Fnaticin aggressiivinen pelaaminen on onnistunut todella kovalla prosentilla ja Bwipo omaa huomattavasti paremman valikoiman heroja aggressiiviseen pelaamiseen. sOAZ on puolestaan keskittynyt enemmän passiivisempien hahmojen pelaamiseen.
Edward Gamingin menestys on pitkälti pyörinyt joukkueen mid-lanerin Yechan ”Scout” Leen ympärillä. Hänelle on tosin sattunut myös paljon virheitä turnauksen aikana. Scout on saalistanut tähän mennessä turnausta vain 14 tappoa, kun Capsin vastaava luku on 37.
Mikäli Caps saa voittavan draftin, on Scoutin peli pelattu. Todennäköisesti Fnatic ”uhraa” edelleen hänen lanensa, joka pelissä niin kauan kuin taktiikka toimii. Tällöin Scoutin on pakko saada enemmän tappoja kuin aiemmin turnauksessa, koska muut lanet ovat tilastollisesti todella paljon Fnaticcia jäljessä. Lisäksi Rekklessin bot-lanen työskentely on todella varmaa pelistä toiseen.
Pelivalintoina otteluun toimii Fnaticin ottelusarjan voitto tasoituksella. Tämän lisäksi otamme Fnaticin tapot ensimmäiseen peliin tasoituksella. Jos Fnatic voittaa pelin, niin myös -3,5 tapon line osuu.
Näiden lisäksi otamme pienenä hakuna ensimmäiseen peliin maksimissaan 9 tuhottua tornia, koska Fnatic onnistui tekemään tämän linen kahdesti lohkovaiheen viimeisenä päivänä. Toisena hakuna otamme ottelusarjan tulosvetoon 3-1 Fnatic.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ