la 03.11. klo 10:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: Fnatic – IG | Nouseeko Eurooppa takaisin keskikorokkeelle?

League of Legendsin kenties parhaat Worldsit ikinä ovat sinettiä vaille valmiit. Kaksi parasta joukkuetta ovat valmiina ratkaisemaan mestaruuden lauantaiaamuna Suomen aikaa, kun lavalle astelevat eurooppalainen Fnatic sekä aasialaisten viimeinen toivo Invictus Gaming.
Turnauksen keskenäiset pelit ovat tällä hetkellä Fnaticille 2-1. Finaalisarjasta on siis todennäköisesti tulossa hyvin tasaväkinen taisto, jossa yksittäiset draftit voivat kääntää mestaruuden kumpaan tahansa suuntaan.
Turnauksen finaalin suurin mielenkiinto kohdistuu mid-laneen. IG:llä on heittää midiin Fakerin mantelinperijä, suurimman osan tällä hetkellä maailman parhaana pitämä Ui-jin ”Rookie” Song, jonka harteilla on suurin osa IG:n menestyksestä.
Fnaticin oma vastine keskikartan valtuudesta on nuori Rasmus ”Caps” Winther, joka on heikoista tilastoistaan huolimatta onnistunut aina loppupeleissä tekemään ratkaisevat tapot joukkueelleen late-gamessa.
Capsin kohtalo on ollut uhrata itsensä peleissä saadakseen paremmat draftit muulle joukkueelle suurimmassa osassa peleistä. Rookieta vastaan Fnatic joutuu todennäköisesti draftamaan Capsille parempia match-uppeja tai IG tulee jyräämään mid-lanerinsa avustuksella eurooppalaisten yli. Fnaticin onneksi Capsilla on todella laaja hero-pool, joten IG:n on todella vaikea saada täydellistä match-uppia Rookielle yrityksestä huolimatta.

Viikonlopun superdiili: Lyö 10€ veto ja saat haluamasi Uhmapelaajat-tuotteen

Fnaticin kulmakivenä jatkaa joukkueen kapteeni Martin ”Rekkles” Larsson, joka jollain ihmeellä taikoo joukkueellen voittavan taktiikan peliin kuin peliin. Varsinkin Fnaticin early-gamen pelaaminen on ollut todella tehokasta ja tästä tuloksena joukkueella on turnauksen nopeimmat pelit. Saman tehokkuuden joutui kokemaan myös Cloud9, joka oli välierässä kaksi ensimmäistä peliä täydellinen vastaantulija Euroopan näyttäessä kaapin paikan NA:lle.
IG kunnioittaa visiota kartalla todella paljon kiinalaisjoukkueille tyypillisesti ja tämän takia otteluiden alut tulevat todennäköisesti olemaan hyvin kurinalaisia. Ensimmäiset tapot tulevat todennäköisesti johtamaan objekteihin kuten Rift Herald, ensimmäinen torni tai ensimmäinen drake.
Etenkin Mads ”Broxah” Brock-Pedersen on tykännyt pelata junglereita, jotka ovat vahvoja draken / heraldin hakemissa ja myös IG on varmasti laittanut tämän ylös finaalia varten. Pienenä lisähuomiona Broxah on tällä hetkellä 100% voittoprosentilla sekä Xin Zhaolla (5-0) ja Lee Sinillä (4-0). IG:llä ei ole varaa bannia molempia näistä, vaan IG joutuu itse draftaamaan toisen tai luovuttamaan Broxahille vahvan comfort pickin.
Näistä lähtökohdista on varsin yllättävää, että vedonvälittäjät ovat asettaneet Invictus Gamingin ennakkosuosikiksi ottelusarjaan. Päävetona poimimme lapulle Fnaticin finaalin voittoa, mikä tarjoaa pitkälle yli kahden kertoimen. Tämän lisäksi otamme tulosvetona Fnaticin voittoa 3-1. Suora 3-0 voitto kahtena vuonna peräkkäin Worldseissa on todella epätodennäköistä.
Sivuvetoina poimimme kahteen ensimmäiseen peliin alle 1,5 inhibiittoria, koska tämä on toteutunut selkeästi yli puolissa kaikista turnauksen peleistä ja kerroin on edelleen pitkälle yli kaksi. Ensimmäiseen peliin poimitaan vielä pelin tappojen kokonaismäärän underia, koska Fnatic on pelannut vähätappoisia pelejä ja tämä yhdistettynä IG:n vähätappoiseen pelityliin lisää todennäköisyyksiä osumalle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ