la 27.10. klo 11:00

-

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: G2 – Invictus Gaming | Jatkuvatko yllätykset?

League of Legendsin puolivälierissä nähtiin todellisia yllätyksiä, kun peräti kolme altavastaajaa neljästä onnistui yllättämään omassa otteluparissaan. Tämä myös tarkoittaa historiallisesti, että neljän parhaan joukossa on peräti kaksi eurooppalaistaustaista joukkuetta ja ennen kaikkea, kaikki korealaiset joukkueet ovat pudonneet turnauksesta ennen välieriä.
Lauantaina käytävään ensimmäiseen välierään lähtee altavastaajana eurooppalainen G2, joka kaikkien yllätykseksi onnistui kääntämään ottelusarjansa eduksi RNG:tä vastaan, kaksi voitoista tulivat vielä selkeästä tappioasemasta, mikä on LoLin mittapuulla todella harvinaista. Varsinkin G2:n teamfight pelaaminen oli todella vahvaa pelistä toiseen.
G2:n menestys tulee kiteytymään joukkueen junglerin Marcin ”Jankos” Jankowskin ympärille. Hänelle on mahtunut turnaukseen heikompia ja parempia pelejä, jälkimmäisistä suurin osa on kääntynyt G2:n eduksi. Jankos on ollut todella hyvä hieman aggressiivisemmilla junglereilla ja ylipäätään hänelle onnistunut peli tarkoittaa early-gamessa aikaan saamista.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Vastustajan Invictus Gamingin peli vastaavasti hengittää joukkueen mid-lanerin Ui-jin ”Rookie” Songin kautta. Häntä pidetään tällä hetkellä kenties maailman parhaana pelaajana ja Fakerin mantelinperijänä. Rookie tulee todennäköisesti voittamaan oman lanensa jokaisessa pelissä Luka ”Perkz” Perkovicia vastaan ilman Jankoksen onnistuneita gankkeja ja counter-gankkeja.
G2:n turnausta ovat leimanneet pitkäkestoiset pelit. Joukkue on ollut harvoin johtoasemassa alkupeleissä ja joutunut luottamaan 25-30minuutin aikaikkunan teamfightien voittamiseen, mikä on kääntänyt pelin Perkzille ja kumppaneille. Onkin varsin todennäköistä, että vähintään kaksi kolmesta ensimmäisestä pelistä etenee 35 minuutin paremmalle puolelle.
Tilastollisesti Petter ”Hjärnan” Freyschuss on ollut ylivoimaisesti paras pelaaja pudostuspelivaiheessa 12 KDA on todella kova suoritus bo5:een, ottaen huomioon vastustaja RNG:n tason. Hjärnan on muutenkin todella mielenkiintoinen ADC, koska hänen mieltymyksenään ei ole pelata perinteisiä ADC heroja, vaan enemmän caster-painotteisia, kuten Jhin.
IG on oikeutetusti ennakkosuosikki ottelusarjan voittoon. Valitettevasti sekä voiton että -1,5 tasoituksen kertoimet ovat sen verran alhaiset, että suositteluna on poimia IG:tä livestä, jos G2 onnistuu voittamaan ensimmäisen pelin. Vastaavasti 2-0 tilanteessa IG:lle on kannattavaa poimia G2:n kolmoskartan voittoa.
Pelivalintoina peliin otetaan ensimmäiseen peliin pelin keston overia, koska todennäköistä on, että molemmat aloittavat ottelusarjan varovasti välttäen turhat riskit. 1-0 etu ottelusarjan alkuun on suuri etu kummalle joukkueelle tahansa.
Tämän lisäksi otamme jälleen kerran alle 1,5 inhibiittoria, koska huomioiden tämän kohteen osumaprosentin, on kertoimessa edelleen ilmaan. Muut poiminnat ottelusarjaan ovat IG:n tappotasoitus (-5,5) ensimmäiseen otteluun sekä tappojen kokonaismäärän underi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ