ke 03.10. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: Kabum! eSports – C9 & Kaos Latin Gamers – G-Rex | Play-In groupit kolmas päivä

League of Legendsin MM-kisojen kolmas Play-In-päivä jatkuu lähes kaikkien lohkojen osalta, ja tämän päivän nostot kohdistetaan lohkoihin C ja D.
Lohkossa C amerikkalainen organisaatio Cloud9 on oletetusti voittanut molemmat pelinsä, vaikkakin pienten vaikeuksien kautta. Taiwanin alueella pelaava G-Rex taas on dominoinut lohkoa D miten tahtoo, jyräten vastustajansa ensimmäisellä kierroksella.
Kabum! eSports – C9
Cloud9 on ollut yllättävän suurissa vaikeuksissa molemmissa lohkon peleissä vastustajiaan vastaan, ja joukkueen NA LCS:n vaikeudet ovat jatkuneet myös Play-In vaiheeseen. Joukkueen onneksi late-gamen team fightit ovat kääntyneet C9:n eduksi ja tätä kautta myös pelit lopulta ilman suurempia ongelmia.
Brasilialainen Kabum tulee varmasti pelaamaan jälleen aggressiivista alkupeliä ja draftin osuessa kohdalleen joukkueen jungleri Ranger saa hankittua varmasti joukkueelleen varhaisia tappoja, jotka vaikeuttavat C9:n elämää ja pelin voittamista.
Fakta kuitenkin on, että amerikkalaiset ovat selkeä ennakkosuosikki peliin ja huolimatta pienestä alkupelin johdosta, tulee Kaboom mitä todennäköisemmin taipumaan C9:n käsittelyssä.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Kaos Latin Gamers – G-Rex
Lohko D:n kamppailussa G-Rex pelaa selkeänä ennakkosuosikkina Kaos Latin Gamersia vastaan, joka on ollut heittopussina oman lohkonsa peleissä, ja vauhti tuskin tulee muuttumaan toisella kierroksella. Kaokselle on vaikea antaa mahdollisuuksia G-Rexiä vastaan ja suurin kysymys on pelaajien motivaatiopuoli.
Lohkon viimeisessä kamppailussa voi olla tilanne, että molemmat joukkueet pelaavat ilman panosta, jolloin pelissä saatetaan nähdä hieman erilaisia drafteja. Kaikesta huolimatta G-Rexin perustekemisen tasoero on niin merkittävästi edellä vastustajaa, että jopa pienellä hassuttelulla aasialaisjoukkue tulee hakemaan voiton.
Aiempaan päiväpeliin toimii tällä kertaa valintana Kaboomin tappojen määrä tasoituksella. Cloud9 tulee todennäköisesti voittamaan pelin, mutta +7,5 tapon spreadi on liian iso joukkueiden välille.
G-Rexin peliin poimimme kaksi kohdetta: G-Rexin tappotasoituksen (-7,5) sekä pelin keston underin (32min).
Asetettu lähtökohtiin nähden todella korkeaksi. Koska kyseessä on bo1-sarjat, pidetään panokset edelleen kohtuullisina kaikissa kohteissa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ