LoL Worlds la 20.10. klo 07:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: KT Rolster – IG | Toisen ennakkosuosikin tie päättyy aikaisin

League of Legendsin lohkovaiheen päätöspäivänä koettiin kenties koko turnauksen suurin yllätys, kun eurooppalainen Fnatic pudotti lohkonsa suuren ennakkosuosikin Invictus Gamingin lohkon toiselle sijalle. Käytännössä tämä tarkoitti, että puolivälieriin tulee mahdollisesti kahden ennakkosuosikin kohtaaminen ja näin arvassa myös kävi, kun IG arvottiin KT Rolsterin vastustajaksi.
KT Rolster oli kokonaisuutena lohkovaiheen vakuuttavin joukkue, huolimatta yhdestä kärsitystä tappiosta, joka oli suurimmaksi osaksi mahdollista KT:n todella heikon draftin johdosta. Joukkue kuitenkin voitti lohkovaiheen kuudennen pelinsä ja varmisti näin ykköspaikkansa omassa lohkossaan. Kuten jo aiemmin on tullut todettua, joukkueesta ei löydy heikkoa lenkkiä, jota vastustaja voisi hyödyntää omassa pelissään.
Vastustaja IG joutui hieman yllättäen tunnustamaan Fnaticin paremmaksi kaksi kertaa peräkkäin lohkon viimeisissä peleissä. Varsinkin IG:n botlane oli vaikeuksissa Rekklesiä vastaan, sekä Caps onnistui vähintäänkin pelaamaan yhtä hyvin kuin IG:n parhaana pelaajana pidetty Rookie.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Koko turnaus on pelattu tähän mennessä bo1-otteluina, jolloin yllätysten mahdollisuus on huomattavasti suurempi kuin pidemmissä sarjoissa. Kaikki pudotuspelivaiheen pelit ovat bo5-formaatilla, joten kolmella voitolla etenee jatkoon, eli toisin sanoen ennakkosuosikeilla on varaa hävitä kartta, pahimmassa tapauksessa kaksi.
KT on korealaiseen tyyliin varmasti scoutannut IG:n draftit ja katsonut vastustajan otteet turnauksessa suurennuslasin alla, joten lauantaina aamusta tulee hyvin valmistautunut joukkue. Draftit tulevat varmasti keskittymään jo turnauksessa todella vahvaksi todettujen draftattavien ympärille eli Irelia, Urgot, Rakan ja Kai’sa, jota ovat kaikki kantaneet jo useamman pelin tässä turnauksessa.
Ottelusarjan selkeä suosikki on KT ja aivan ansaitusti, IG on esitti varsinkin Fnatic vastaan todella heikkoa early game -pelaamista. Ensimmäisessä ottelussa Fnatic voitti IG:n tekemällä selkeästi parempia rotateja kartalla, saaden objektien vaihdossa aina paremman lopputuloksen. Jälkimmäisessä pelissä Fnatic onnistui näiden lisäksi vielä kääntämään myös taistelut itselleen. KT tekee tämän kaiken vielä merkittävästä eurooppalaisia paremmin.
Pelivalintoina huomisen otteluun toimiikin KT Rolsterin ottelusarjan voitto -1,5 pelin tasoituksella. Korealaiset saattavat menettää kartan, mutta kaksi on jo erittäin epätodennäköistä. Tämän lisäksi käytämme hyödyksi edelleen tuhottujen inhibitorien määrää, koska varsinkin ensimmäisissä peleissä, kun sarja ei ole katkolla, voidaan nähdä hyvinkin nopeita pelejä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ