MM-kisat pe 12.10. klo 12:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: MAD – KT Rolster & Afreeca Freecs – Phong Vũ Buffalo| Päätapahtuman kolmas päivä

Päätapahtuman kolmas päivä tarjoilee jälleen koko päivän laadukasta League of Legendsiä eSports-kansalle. Kisojen toinen päivä tarjosi vähemmän yllätyksiä. Vaikka G-Rex olikin lähellä kaataa Invictus Gamingin, kaatui joukkue lopulta muutamaan pieneen virheeseen, jotka vyöryttivät pelin vastustajalle.

MAD Team – KT Rolster

Päivän ensimmäisessä kamppailussa kohtaavat MAD Team korealaisten tämän hetkinen ykköstiimi KT Rolster, joka suorastaan tuhosi vastustajansa C9:n ensimmäisen kierroksen ottelussa. Joukkueen vireystila on säilynyt samalla tasolla kuin mihin se päättyi LCK:n Summer Splitin finaaleissa.
Korealaisille tyypilliseen tyyliin KT pitää wardien avulla kartan näkymät hallussaan ja dominoi tätä kautta peliä ehkäisemällä mahdolliset virheet pois jo ennen kuin ne tapahtuvat. Joukkueesta ei löydy heikkoja lenkkejä ja tämän lisäksi jokainen pelaaja pystyy pelaamaan useita eri hahmoja. Tällöin target-bannien tekeminen on käytännössä turhaa ja vastustajat joutuvat tyytymään meta-banneihin.
Vastustaja MAD Team kärsi tappion ensimmäisessä ottelussaan Edward Gamingille. Joukkue ei varsinaisesti esittänyt mitään, minkä perusteella KT:n tulisi huolestua perjantain ottelusta. MAD onnistui venyttämään pelin EDG:tä vastaan 42 minuutin mittaiseksi. Tämä ei toki poista faktaa, että joukkue oli koko pelin ajan jäljessä ja onnistui käytännössä vain pidentämään väistämätöntä. Etenkin mid-lanen taistelupari Ucal ja Uniboy menee selkeästi KT:lle, joten MADin jungleri Kongyue joutuu keskittämään aikaansa tavallista enemmän mid-lanelle.
Ottelun pelivalintoina toimii KT Rolsterin tappojen määrä tasoituksella. Tämän lisäksi luotamme, että MAD pystyy jälleen pidentämään riitttävän paljon peliä ja peli kestää yli 31 minuuttia.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Fnatic – Invictus Gaming

Fnatic aloitti turnauksen murskavoitolla, kuten varmaan kaikki eurooppalaiset joukkueet toivoivatkin. Fnaticin peli oli yksi turnauksen lyhimmistä ja yksipuolisimmista näytöksistä mitä turnauksessa on nähty. Etenkin joukkueen mid-lanerin Capsin suoritus Irelialla oli mykistävä ja häntä tuskin nähdään pelaamassa tätä pikkiä lopputurnauksessa.
Vastustaja Invictus Gaming aloitti turnauksen myös voitolla, mutta oli ensimmäiset 20 minuuttia jopa välillä suurissa vaikeuksissa vastustajansa G-Rexin kanssa. Lopulta joukkueen tähtipelaajan Rookien Irelia kuitenkin kantoi käytännössä yksin joukkueen voittoon, koska G-Rexillä ei ollut luotettavaa cc:tä Rookien kiinni saamiseksi.
Invictus lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Fnatic on Euroopan suurin menestystoivo näissä kisoissa. Myös pelaajat tiedostavat tämän ja hyvän avauksen jälkeen joukkueella on mahdollisuus lähteä pelaamaan hieman rennommin kuin tappio niskassa.
Caps ja kumppanit ovat täysin valmiita haastamaan IG:n lohkovoitosta. Siksi luvassa onkin hyvin tasainen vääntö, joka todennäköisesti ratkeaa vasta puolen tunnin kohdalla yksittäisiin taisteluihin. Fnaticin etuna on, että kiistatta yksi maailman parhaista Rekkles oli vielä suhteellisen piilossa torstain pelissä, mutta haluaa varmasti näyttää omat taitonsa perjantain koitoksessa.
Lapulle lähteekin yli 3,5 drakea, koska tarjottu line on jälleen selkeä ylikerroin. Toisena kohteena poimimme lapulle o12,5 tornia, jolle on myös tarjolla selkeä ylikerroin.