su 14.10. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: Vitality – RNG| Lohko B:n päätöspelit

League of Legendsin MM-kisojen eli Worldsien kaikki lohkot ovat pelanneet tässä vaiheessa ensimmäisen kierroksen. Tästä eteenpäin lohkot pelaavat aina toisen kierroksen kaikki pelit samana päivänä, joten jokaiselle joukkueelle kertyy pelejä samana päivänä kolme.

Team Vitality – Royal Never Give Up

Royal Never Give Up on odotetusti lohkon piikkipaikalla voitettuaan kaikki joukkueet jo kertaalleen ensimmäisellä kierroksella. Joukkueella ei ole kuitenkaan vielä varaa löysäilyyn, koska vasta neljäs voitto varmistaa sille jatkopaikan pudotuspeleihin.
Joukkue kohtasi juuri edellisessä kamppailussaan Vitalityn jo kertaalleen, jolloin peli meni selkeästi vajaassa puolessa tunnissa RNG:lle. Peli olisi ollut vielä nopeammin ohi ilman Vitalityn mid-lanerin Jiizuken mahtavia pelejä Azirilla. Valitettavasti edes tämä ei kääntänyt väistämätöntä.
Vitality onnistui ensimmäisessä kohtaamisessa pitämään jopa yllättävän hyvin RNG:n ad-carryn Uzin, jota joukkue tyypillisesti koittaa saada käyntiin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa peliä. Sama kävi myös lopulta edellisessä pelissä, Uzin tehtyä eniten tappoja ja vahinkoa vastustajiin.
Vitalitylla on rehellisyyden nimissä lähes mahdoton tehtävä. RNG haluaa varmistaa jatkopaikan pudotuspeleihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, joten päivän ensimmäinen on optimaalinen vaihtoehto tämän toteuttamiseen. Vastaavasti Vitality tietää, että päivän kaksi jälkimmäistä koitosta ovat ne, joissa ovat isommat panokset.
Näistä lähtökohdista on poimittava lapulle RNG:n tappoja tasoituksella. Kahdeksan tapon erotus osuu, mikäli joukkueella on 4-5 tapon johto ennen viimeistä tappelua. Tämän lisäksi otetaan toiseksi kohteeksi hakuna tuhottujen inhibitorien määräksi alle 1,5.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Gen.G – Cloud9

Ensimmäisen ottelun perään kohtaavat lohkon häntäpäätä miehittävät Gen.G ja C9. Gen.G on ollut tähän mennessä turnausta yksi suurimmista pettymyksistä, vaikka joukkue saapuikin turnaukseen LPL:n ensimmäisenä seedinä.
Myös näiden joukkueiden edellinen ottelu oli toistensa kohtaaminen, jonka Gen.G vei nimiinsä vaivattomasti 25 minuutissa. Kuten kaikissa turnauksen otteluissa, vastustajat ovat käyttäneet armottomasti hyväkseen C9:n bot-lanen heikkouksia ja tuhonneet C9:n ad-carryn Sneakyn alkupelit täydellisesti.
Toisin kuin RNG:llä, kiinalaisjoukkueella ei ole varaa löysäillä yhtään, koska joukkueen pitää voittaa vähintään kaksi peliä huomenna päästäkseen jatkoon, mielellään kolme helpomman vastustajan saamiseksi jatkossa.
Kiinalaiset ovat todella kliinisiä ajoittaessaan puskujaan torneista tai muista kartan objekteista, joten onkin hyvin todennäköistä, että joukkue hakee 16 minuutin jälkeen C9:n mid-turretit ja tämän jälkeen saapuu baronin avulla viimeistelemään pelin, kun ulkotornit on tuhottu.
Tähänkin otteluun otetaan ennakkosuosikin tappoja tasoituksella. Tämän lisäksi poimitaan lapulle pelin keston underi. Line on asetettu niinkin korkealle kuin 31 minuuttiin. Tässä on ilmaa huomioiden, miten aikaisessa vaiheessa baronia on otettu tässä turnauksessa.