ti 16.10. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: Liquid – KT Rolster | Lohko C:n päätöspelit

Team Liquid – KT Rolster

Lohko C:n toisen kierroksen avauskamppailussa kohtaavat lohkoa johtava, selkeä ennakkosuosikki KT Rolster. Varsinkin muiden lohkojen ennakkosuosikkien haparoitua omissa toisen kierroksen peleissään KT:lla on mahdollisuus ottaa henkinen yliote vastustajistaan jatkamalla puhdasta peliä toisella kierroksella.
Korealaiset ovat olleet tähän mennessä turnauksen vakuuttavin joukkue, kaikki kolme peliä tähän mennessä ovat tulleet virheettömällä suorituksella. Joukkue on ottanut kontrollin pelistä ja edennyt draftisuunnitelman mukaan aina vastustajan nexukselle asti.
Toisin kuin lukuisilla muilla joukkueilla, ei KT:n tasaisesta rintamasta erotu yksittäistä pelaajaa, jonka pysäyttäminen olisi vastustajan joukkueen prioriteetti. Lisäksi joukkue on kykenevä pelaamaan laajaa valikoimaa eri sankareita draftissa, joten yksittäisten ns. targetbannien tekeminen on vastustajalle hyvin vaikeaa.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Team Liquid taas lähti turnaukseen Pohjois-Amerikan ensimmäisenä seedinä, mutta on tällä hetkellä kaukana jatkopaikasta voittosarakkeen näyttäessä tällä hetkellä vain yhtä. Amerikkalaisilla on kuitenkin pitkä matka voittoon, koska EDG ja KT ovat molemmat todella paljon edellä joukkuetta pelillisesti.
Doubleliftillä ja kumppaneilla on tulossa nopea koitos korealaisen KT:n käsittelyssä, joten pelivalintana otteluun toimii KT Rolsterin tapot tasoituksella.
Tämän lisäksi otamme selkeän ylikertoimen pienemmäksi kohteeksi, eli ottelussa tuhottavien inhibitorien määrä alle 1,5. Koska tämänhetkisessä metassa baronin antama boosti on todella vahva, ja joukkueet useimmiten lopettavat pelin puskemalla yhden lanen nexukselle asti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

MAD team – Edward Gaming

Kiinan kolmannella seedillä Edward Gamingilla turnauksen toisen kierroksen avausvastus on LMS:n liigan toinen seedi Mad Team. Mad Team on vielä tällä hetkellä turnauksessa ilman voittoja, ja joukkueen tiukin peli tähän mennessä oli juurikin ensimmäisellä kierroksella EDG:tä vastaan.
Toisella kierroksella panokset kuitenkin kovenevat ja onkin nähtävissä, että LPL:n kestomenestyjä tulee parantamaan otteitaan. Voitto MADista nostaisi joukkueen jo kolmeen voittoon, eli yhden voiton päähän jatkopaikasta.
MAD voi nousta jatkoon vain voittamalla kaikki päivän pelit, joten yritys on varmasti kova ja joukkue tulee välttämämään virheitä. Tämä kuitenkin on kenties suurempi haitta, koska EDG osaa macroamisen salat ja joukkueen pelaaminen vain kehittyy hahmojen saadessa lisää tavaroita.
Johtuen ottelun luonteesta pidetään panostukset kohtuullisina. MAD voi nurkkaan ahdistettuna vielä löytää uuden vaihteen tekemiseensä, ja yllättää EDG:n ainakin pidentämällä pelin kestoa.