CLG.A - TL.A

la 23.03. Klo 00:01

Academy joukkueet aloittavat playoff-kauden

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Counter Logic Gamingin ja Team Liquidin academy joukkueet kohtaavat playoffeissa. Joukkueet pelasivat runkosarjassa pelit tasan 1-1 ja selvää voittajasuosikkia ei ole. Sekä CLG että TL on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan neljä. CLG kuitenkin vaihtoi marksman roolia viimeisillä viikoilla, kun Trevor ”Stixxay” Hayes pelasi academy joukkueelle viimeiset neljä peliä. Stixxay on kuitenkin nyt palannut pääjoukkueen kyytiin mikä saattaa aiheuttaa sopeutumisongelmia CLG:n joukkueelle.

Team Liquid sen sijaan on peluuttanut samoja pelaajia koko runkosarjan ajan. Tämä on selvästi parantanut joukkueen kommunikointia sillä alkukaudesta TL pelasi erittäin yksilöllisesti, mutta kauden loppuun mennessä teamfightit ja splitpush strategiat onnistuivat todella paljon paremmin kuin kauden alussa.

Lyö 50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätystä:

Gutsilta saat nyt uuden asiakkaan etuna 50 euron riskittömän vedon!

Tappojen raja korkealla

Karttojen tappomäärät ovat bookkereilla melko korkealla sillä raja on vedetty 26,5 tappoon. Team Liquidin keskiarvo on vain 23,8 tappoa peliä kohden ja yli 26,5 tappoa on saatu aikaiseksi vain 28% ajasta. Vastaavat numerot CLG:llä ovat 28,3 tappoa peliä kohden ja 26,5 tapon raja on ylitetty vain 50% ajasta. CLG:llä numerot ovat hieman korkeammat, mutta kolmessa CLG:n ottelussa on tullut yli 40 tappoa, joka nostaa tappokeskiarvoa todella paljon.

Pelissä luultavasti tanssitaan hieman TL:n pillin mukaan ja mikäli TL saa aikaiseksi hyvän splitpush kokoonpanon draftien aikana, jäävät tapot luultavasti selvästi rajojen alapuolelle. Tätä ideaa tukee myös TL:n juuri nimenomaan splitpush rooleissa hyvin suoriutunut Thomas ”Jenkins” Tran, joka saa vastaansa CLG:n Kevin ”FallenBandit” Wun.

Lunasta parhaat tarjoukset:

Riskitön veto 10-100€ otteluun!

Unibet tarjoilee tähänkin matsiin riskitöntä vetoa.  Tarjous on erinomainen, sillä voit lyödä jopa 100€ arvoisen riskittömän vedon!

10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Coolbet antaa 10€ talletuksella 50€ pelirahaa. Tämä on loistava tarjous, kun haluat saada pelikassan heti kasvuun.

Speedybet ja veto heti sisään!

Jos et jaksaa säätää rekisteröitymisten ja lippulappusten kanssa, tämä on sinun vaihtoehtosi!

Kaikki vedonlyöntibonukset täältä: