Mestarien liiga ti 05.07. klo 21:00

Lech Poznan - Qarabag

Mestarien liigan karsinnat ovat täällä! Yllättääkö Qarabag Ekstraklasa-voittajan ensimmäisessä väännössä?

Lech Poznan saa Mestarien liiga -karsintojen avauskierroksella vastaansa Azerbaidžanin Valioliigan voittaneen Qarabagin. Ensi viikolla pelattavan toisen osaottelun jälkeen voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle, jolla vastaan tulee FC Zürich. Molempien joukkueiden sarjakaudet päättyivät toukokuun puolivälin jälkeen, joten pelituntuma on tässä vaiheessa pieni kysymysmerkki.

Kokoonpanojen osalta vierailla on tapahtunut vähemmän merkittävää vaihdantaa sarjakauden päättymisen jälkeen. Vierailija menetti toki vahvan keskikenttäpelaajansa Patrick Andraden takaisin Partizaniin, josta mies oli päättyneellä kaudella lainalla. Isänniltä Jakub Kaminski on lähtenyt Wolfsburgiin ja tšekkikeskikenttä Jan Sykora on jäämässä lanan päätteeksi kotimaahansa pysyvällä siirrolla. Etenkin puolan maajoukkuemiehen Kaminskin poistuminen on takaisku, eikä uusia kasvojakaan ole vielä käytössä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Toki isännilläkin on viime kaudelta tuttuja nimiä ja hyökkäyspäässä vaaraa riittää. Esimerkiksi joukkueen Ekstraklasa-kauden paras maalintekijä Mikael Ishak on kehissä. Qarabag-hyökkääjistössä jatkaa puolestaan Kady, joka mätti viime kaudella mukavasti viisi maalia Konferenssiliigassa. Montenegron maajoukkuepelaaja Marko Jankovic on pelikelpoinen ja on vahva vaihtoehto laidalle hyökkäysten tueksi. Viime kaudella 11 maalia Azerbaidžanin pääsarjassa mättänyt Ibrahima Wadji on niin ikään kova pelote vieraiden hyökkäyspäässä.

Vaikka molemmat ryhmät ovat pelanneet harjoituskamppailuja, ei pelituntuma voi kummassakaan leirissä olla vahvin mahdollinen. Edellisistä kilpailullisista kamppailuista on kuitenkin pitkälle yli kuukausi aikaa. Vieraiden hyökkäys vaikuttaa ehkä aavistuksen vaarallisemmalle paperilla ja isäntien alakerrasta puuttuu loukkaantumisen vuoksi Bartosz Salamon. Tulivoimaa riittää kuitenkin myös isännillä, kuten todettua. Otetaan betsivalinnaksi, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

10 euroa pelirahaa