Valioliiga su 16.10. klo 16:00

Leeds - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leeds-tykit ovat viimein terveenä! Kiusataanko väsynyttä sarjakärkeä sunnuntaina Elland Roadilla?

Valioliigan sarjakärjessä viilettävä Arsenal vierailee sunnuntaina Elland Roadilla. Tykkimiesten pohkeissa on hieman piimää, sillä torstaina pelattiin Eurooppa-liigaa Bodo/Glimtin vieraana Pohjois-Norjassa. Pysäyttääkö sekään kuitenkaan Mikel Artetan huikeaa kautta pelaavaa miehistöä?

Leeds aloitti kauden mahtavasti, mutta Chelseasta otetun 3-0-voiton jälkeen Jesse Marschin suojatit eivät ole juuri esiintyneet edukseen. Patrick Bamford ja Rodrigo Moreno ovat toki viettäneet aikaa sairastuvalla, mutta ei senkään taakse voi piiloutua. Leedsin suoritustaso on ollut viime aikoina joukkueen potentiaaliin nähden heikko.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Leeds United

@LUFC
🎙 𝗝𝗲𝘀𝘀𝗲 𝗼𝗻 𝗔𝗿𝘀𝗲𝗻𝗮𝗹: "Mikel Arteta has done an absolutely amazing job. With a young team, he's built them up to be complex, stable and exciting to watch. We know we have to be at our best."


Kotijoukkueelta Luis Sinisterra palaa sunnuntaina pelikieltonsa jäljiltä kehiin, mutta Stuart Dallas, Archie Gray, Leo Fuhr Hjelde ja Adam Forshaw ovat saikulla. Arteta joutuu sunnuntaihin jälleen ilman Oleksandr Zinchenkoa, Mohamed Elnenyä ja Emile Smith Rowea. Torstaina osa ykkösavauksesta lepäsi, mutta esimerkiksi William Saliba, Ben White ja Bukayo Saka avasivat.

Arsenalilla on alla rankka reissu, mutta joukkue on silti Elland Roadilla selkeä suosikki. Voitto- tai tasoituskertoimista ei löydy tähän hätään mielenkiintoista pelattavaa, mutta BTTS:lle saadaan veto. Leeds tulee luultavasti sunnuntaina kovalla höngällä päälle ja hieman väsynyttä vierasta on mahdollista päästä ainakin kertaalleen rokottamaan, kun viimeinkin joukkueen kaikki syömähampaat Bamfordia ja Rodrigoa myöten ovat kunnossa ja Marschin käytettävissä.