Valioliiga to 10.03. klo 21:45

Leeds - Aston Villa

Hyvästi Bielsa-pallo! Leedsin avustuksella saadaan edelleen merkittävä hyöty tässä betsissä

Leedsin pelaaminen oli välittömästi uuden valmentajan alaisuudessa erilaista. Vaikka joukkue hävisikin Leicesterille viikonloppuna, nähtiin tekemisessä jopa tasapainoa. Aston Villa on kova testi isännälle, joka on hävinnyt seitsemässä edellisessä ottelussaan kuudesti – ainoan pisteensä joukkue on napannut vierastasurilla juuri Villa Parkilla. Edellisen keskinäisen kaltaista maali-iloittelua lienee kuitenkin turhaa odottaa.

Jesse Marsch pisti työhaalarit päälle ja marssitti tasapainoisemman Leedsin King Power Stadiumin nurmelle. Voittoon saakka joukkueella ei riittänyt, mutta joukkueelta on nähty huonompiakin esityksiä. Avainpelaajista Liam Cooper sekä Kalvin Phillips ovat edelleen sivussa ja lisäksi kokoonpanosta puuttuvat Tyler Roberts sekä Leo Fuhr Hjelde.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vierailija oli voitokas viikonlopun kotiottelussaan, jossa se tylytti erinomaisesti viime aikoina pelannutta Southamptonia peräti lukemin 4–0. Isännille on paljon hommia tiedossa, jos se meinaa pitää tulikuuman Philippe Coutinhon sekä muut Steven Gerrardin yläkerran syömähampaista kurissa torstaina. Edellismatsi lupaa kuitenkin isännille 1–0-tappiosta huolimatta hyvää.

Viikonloppuna ratsastettiin isäntien tyylimuutoksen myötä underilla ja toimivaa linjaa ei ole syytä muuttaa. Edelleen Leeds-ottelujen vähämaalisuudella päästään nauttimaan todella kovista kertoimista. Marsch hakee varmasti jatkuvuutta pelaamiselle ja ainakin Leicesteriä vastaan tasapainoa löytyi. Toisaalta tämä verottaa samalla tehoja hyökkäyspäässä, eikä samanlaista rohkeutta – tai uhkarohkeutta – kuin Marcelo Bielsan aikana ole tiedossa. Pelivalintana on, että maaleja syntyy korkeintaan kaksi (alle 2,5).

10 euroa pelirahaa