Valioliiga su 22.01. klo 16:00

Leeds - Brentford

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Riemullinen maalijuhla Elland Roadilla! Tykittääkö Ivan Toney jälleen verkot tötterölle?

Jesse Marschin luotsaama Leeds saa sunnuntaita äkäisesti pistäviä vieraita Lontoosta Brentford-Mehiläisten muodossa. Brentfordilla on alla seitsemän tappiotonta ottelua Valioliigassa ja näihin lukeutuu muun muassa voitot Liverpoolista ja Manchester Citystä. Leeds on puolestaan nakuttanut valtavan kasan maaleja viime peleissä, joten viihdyttävää matsia pukkaa myös sunnuntaina.

Archie Gray, Stuart Dallas, Adam Forshaw ja Crysencio Summerville eivät kykene pelaamaan Leedsiltä. Brentfordilta puuttuu näillä näkymin Shandon Baptiste, Frank Onyeka ja Pontus Jansson. Aaron Hickey on pian pelikunnossa ja sunnuntaina katsellaan vielä kuntotestissä, että onko pelaaminen mahdollista.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Brentford FC

@BrentfordFC
🍟 @IvanToney24 completing his hat-trick in style back in September

#LEEBRE | #BrentfordFC


Leeds ja Brentford ovat tällä kaudella lukeutuneet Valioliigassa selkeästi over-kategoriaan. Molemmat porskuttavat reilun kolmen maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. Leedsin kohdalla tässä on näppinsä pelissä tietenkin joukkueen aggressiivisella prässipelaamisella, josta ei juuri tingitä kovimpiakaan joukkueita vastaan. Myös Brentford hallitsee prässäämisen, mutta Thomas Frankin miehistö valikoi harkitummin hetket, jolloin prässiin lähdetään.

Napataan kupongille yli 3 maalia eli tasan kolmella veto mitätöityisi. Leeds on tulikuumassa maaliformissa, mutta myös omissa kolisee turhan paljon. Brentford on saanut Ivan Toneyn takaisin lyhyen lasarettivisiittinsä jälkeen ja vierasjoukkue on valmis aiheuttamaan etenkin Leedsin tapaiselle aggressiiviselle joukkueelle isoja ongelmia puolustuspäässä.

Näin teet tällä vedolla 52,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Yli 3 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yli 3 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.