Valioliiga su 05.12. klo 16:00

Leeds - Brentford

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leeds iskee kovaa sunnuntaina – Patrick Bamfordin paluu voi siivittää Marcelo Bielsan miehistön vaikka mihin!

Leeds isännöi sunnuntai-illan kiihkeässä väännössä ensimmäistä kertaa sarjanousija Brentfordia. Kotijoukkue on saamassa hyökkääjätähtensä pitkästä aikaa kehiin ja muutoinkin loukkaantumistilanne vaikuttaa paremmalta kuin aikoihin. Vieraiden loukkaantumissuma puolestaan ei tunnu millään hellittävän, vaan sillä on lukuisia avainpelaajia yhä sivussa.

Vahvasti viime viikkoina esiintynyt Marcelo Bielsan luotsaama Leeds on hävinnyt viiden kamppailun otannalla ainoastaan kerran ja kaivattuja tehojakin on löytynyt hieman enenevissä määrin. Patrick Bamfordin poissaolo oli karu takaisku joukkueelle, mutta nyt myös verkkoa useasti Elland Roadilla viime vuosina pöllyttänyt maalinsylkijä on palaamassa kokoonpanoon. Luke Ayling saattaa niin ikään olla jo kunnossa, mikä tarkoittaisi ainoastaan Robin Kochin jatkavan loukkaantuneiden osastolla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden tilanne ei ole läheskään yhtä valoisa, kun pelaajia on sivussa ykköstorjuja David Rayasta alkaen. Puolustajat Kristoffer Ajer, Mathias Jörgensen sekä keskikenttäpelaaja Josh Dasilva ovat niin ikään edelleen sivussa. Brentford on kiimaisen alkukautensa jälkeen odotetusti hieman hyytynyt, mutta on faktaa, että loukkaantumiset ovat verottaneet tekemistä merkittävästi hiljattain. Viidessä edellisessä kamppailussaan joukkue on voittanut ainoastaan kolmesti ja päästänyt 11 maalia. Kun tehtyjä osumia on ainoastaan kuusi, saldon voi nähdä todella kehnona.

Bielsan joukkue on kiistatta piristynyt viime aikoina ja esimerkiksi Daniel James on vihdoin alkanut heräillä hyökkäyspäässä päästyään isoon vastuuseen. Raphinha on niin ikään ollut kova vastuunkantaja ja Bamfordin paluun myötä isäntien hyökkäyspää on entistä vankemmissa kantimissa. Vieraita vastaan maalinteko on ollut viime aikoina liian helppoa, eikä ihme. Sarjanousuun miehistön johdatellut maalivahti sekä pari avainpuolustajaa telakalla – ei olisi helppoa kenelläkään. Pelivalinnaksi otetaan kuitenkin kotivoitto maksimipanostuksella ja se lyödään sisään Coolbetilla, jonne rykäisemällä markkinoiden paras kerroin tarttuu haaviin. Avaa tili tästä ja iske betsit uuniin!