Valioliiga su 02.01. klo 16:00

Leeds - Burnley

Leeds – Burnley vaikuttaa yllättävän kiinnostavalta poissaoloista huolimatta

Nyt eletään sekavaa aikaa Valioliigassa. On covidia, on älytöntä kuormitusta ja sitä kautta loukkaantumisia. Nyt pantataan myös tietoa, ja koko ajan sattuu ja tapahtuu.

Yksi ottelu missä saattaa sattua ja tapahtua on Leeds – Burnley. Matsista puuttuu todella tärkeitä palasia molemmin puolin, mutta vedolle päästään joka tapauksessa. Mennään vaikka kokoonpanoihin heti:

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Leedsillä on sivussa tietojen mukaan: Liam Cooper, Kalvin Phillips, Rodrigo, Pascal Struijk sekä Jamie Shackleton varmuudella. Joukkueen tärkein pelaaja, kapteeni ja tähtihyökkääjä ovat sivussa. Tämän takia en osta 50% suosikkia 3-wayssa. Entä Burnley?

Burnleyn suurimmat huolet liittyvät covidiin. Josh Brownhill (iso menetys) on ainoa joka on varmuudella tästä pelistä vielä poissa. Nick Pope, Jay Rodriguez ja Kevin Long odottavat paluuta Valioliigaviheriöille.

Yksi fakta on, että Leeds ainakin oli yhdessä vaiheessa todella huono puolustamaan erikoistilanteita. Tänään joutuu se väittämä testiin Burnleyn käsittelyssä. Avaus on melkein väkisin pienikokoinen. Nyt puuttuvat juuri Phillipsin, Bamfordin ja Struijkin tapaiset isot miehet toppareiden ja Luke Ayling lisäksi.

Toinen fakta on, että Leeds juoksee aina sauman tullen. Burnley on niin ikään vertikaalinen jengi ja vaikka he pelaavat “route one-jalkapalloa” niin on eteneminen suoraviivaista.

Tällä hetkellä on oltava hieman markkinaa enemmän Burnley myönteinen. Ei kuitenkaan sutaista sitä. Kupongille tarttuu yli 2.5 maalia.

Vaikka matsista puuttuu hieman laatua, niin on pelaajien sekoitus varsin mainio tällä kertaa. Leeds joutuu liikuttamaan todella nopeasti ja tehokkaasti palloa. Burnley joutuu vuorostaan pelaamaan kovaa ja hankkimaan isoja palloja boksiin keskitysten sekä erikoistilanteiden kautta.

Kaikki on mahdollista kuten 0-0 tuhnuilu, mutta tässä pelissä on varsin mainioita elementtejä maaleille. Pitäisi olla enemmäkseen melko tasaista vaikka Leedsillä varmaan enemmän laukauksia ja syöttöjä. Molemmat jengit tarvitsevat myös akuutisti kolmea pistettä ja uskovat kykenevänsä voittamaan matsin.

Hyvät lähtökohdat overille omasta mielestä. Markkina ei välttämättä samaa mieltä, mutta katsotaan. Burnleyn hypoteettisen sauman myötä muuttuu ottelun “psykologia” riittävästi omaan makuun.

10 euroa pelirahaa