Valioliiga ke 11.05. klo 21:30

Leeds - Chelsea

Leeds hamuaa pisteitä! Joutuuko kauniisti sanottuna eksyksissä oleva Chelsea jyrän alle Elland Roadilla?

Leeds on kärsinyt pari tappiota peräkkäin, mutta huonoille se ei ole hävinnyt. Ennen tappioita joukkue oli tuloksellisesti loistavassa iskussa ja valmentajan vaihtaminen on ainakin toistaiseksi tuonut pelaamiseen rauhallisuutta sekä tasapainoa. Putoamistaistelu käy kuumana ja sarjassa pysyäkseen isäntä tarvitsee pinnoja. Chelsealla panoksia riittää niin ikään reilusti, mutta myös lauantaina pelattava FA Cupin kamppailu painaa päälle.

Chelsea ei ole vakuuttanut lainkaan sen jälkeen, kun se putosi Mestarien liigassa jatkosta. Epätyypillisiä virheitä ja poikkeuksellisen heikkoa puolustuspelaamista sekä yleistä haluttomuutta on ollut nähtävissä. Kaikki tämä on heijastunut myös tuloksiin – viiden ottelun otannalla lontoolaismiehistö on voittanut ainoastaan kerran, hävinnyt Evertonille ja Arsenalille sekä pelannut tasapelit Manchester Unitedia ja edellisottelussaan Wolvesia vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vierailija on sarjassa edelleen kolmantena, mutta Arsenal hengittää niskaan jo pisteen päässä. Tottenham on niin ikään iskuetäisyydellä viiden paunan takamatkalla. Ensi viikonloppuna joukkue pelaa pokaalista FA Cupin finaalissa Liverpoolia vastaan, mikä heijastuu varmasti jossain määrin Leeds-kamppailuun. Esimerkiksi peluutuksessa saatetaan nähdä jokunen erikoisratkaisu, jotta avainpelaajille saadaan lepoa. N’Golo Kante sekä Jorginho saattavat olla edelleen sivussa loukkaantumisten vuoksi Callum Hudson-Odoin sekä pitkäaikaisloukkaantuneen Ben Chilwellin tavoin.

Jesse Marsch on saanut Leedsin mukavaan lentoon, vaikka parissa edellisessä ottelussaan joukkue onkin joutunut Manchester Citylle ja Arsenalille taipumaan. Isäntien tilanne sarjan tyvipäässä on edelleen tiukka, sillä tällä hetkellä se on tasapisteissä Burnleyn kanssa painimassa viimeisestä sarjapaikkaan ensi kaudelle oikeuttavasta sijoituksesta. Piste tai useampikin Chelseaa vastaan olisi erinomainen uutinen Elland Roadin isännille. Liam Cooper sekä Patrick Bamford lähestyvät pelikuntoa ja ainakin ensin mainittu palannee jo lontoolaisia vastaan kehiin. Muita muutoksia loukkaantumistilanteessa ei ole, mutta Luke Ayling lensi Arsenalin vieraana punaisella ulos ja on näin ollen sivussa.

Viiden matsin otannalla joukkueet ovat keränneet tismalleen saman määrän pisteitä, eikä Chelsea todellakaan ole kauden parhaassa vedossaan. Jo ensimmäisessä keskinäisessä Stamford Bridgellä Leeds laittoi joulukuussa Thomas Tuchelin miehistön tiukille, vaikka taipui lopulta maalein 3–2. Keskiviikolle pelivalinnaksi otetaan kotivoitto, jolle tärähtää 1×2-markkinassa yli vitosen kerroin! Chelsea konttaa pahasti ja entistä enemmän päänvaivaa tuottaa viikonlopun Liverpool-kohtaaminen.

10 euroa pelirahaa