Valioliiga ti 30.11. klo 22:15

Leeds - Crystal Palace

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kumpi vie Leeds – Crystal Palace matsissa — data vai silmä?

Tänään tiistaina pelataan hyvä matsi Valioliigassa, kun Leeds isännöi Crystal Palacea. Voin kertoa jo tässä vaiheessa, että veto on yli 2.5 maalia @ 2,02, ja loput vihjeestä argumentoidaan puolesta sekä vastaan, ja päädytään lopulta panoskokoon. Aloitetaan.

Otetaan tylsät alkuun pois eli kokoonpanot. Crystal Palacella on varakapteeni James McArthur edelleen sivussa, kuten myös Joachim Andersen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Eberechi Eze sai ensimmäiset minuuttinsa pitkän vamman jälkeen, ja kosketus sekä urheilullisuus ei ole kadonnut mihinkään. On kyse “tatsin saamisesta”, niin henkisesti kuin fyysisesti.

Leeds United

@LUFC
📋 Patrick Bamford and Luke Ayling start for the U23s tonight, with Joe Gelhardt on the bench

Leedsillä Patrick Bamford ja Luke Ayling pelasivat U23 kanssa, joten he eivät liene mukana. Ehkä joku pieni ylläri ja penkiltä? Eipä sillä väliä, Bamfordille olisi varmasti käyttöä vaikka vartiksi. Bamford tosin pelasi 90 minuuttia ja Ayling 45, joten en budjetoisi sen varaan. Sitten itse asiaan. Miksi yli?

Voi argumentoida, että Palace on vähämaalinen jengi. Joukkueen xGA (expected goals against) on sarjan kolmanneksi matalin/paras. Miksi siis yli, vaikka Leeds on ollut tuhnu ilman Bamfordia, ja Crystal Palace ollut tiivis alaspäin? Eikö tämä ole ansa?

Filtteröity xGA mukaan, mitä matalampi lukema, niin sitä parempi. lol @ Man United & Cristiano. Vihje jatkuu kuvan jälkeen.

🌐👑

@KeranenKim
don't mind me. snadi xGA viz

Kyllä. Tämä on ansa. Tämä on selkeä positio Coolbetilta. Kerroin on +0,07 pinnyyn verrattuna. Hattu päästä siitä, ja ei missään nimessä huono haku. Heillä tekee varmasti Valioliiga +-tulosta ja tässä halutaan selkeästi rahaa overin suuntaan, eli riskiä. Onko mahdollista, että itsellä on ajatusharha?

Kyllä ja ei. Uskon itse, että ajatusharha on heidän päässä ja kerron miksi. Ensinnäkin tuo Eze varmaan 0,40 maaliodottamaa vaihdosta, ja toiveena on, että game-state olisi silloin vähintään 1-1 tasapeli ja kaksi lisäpistettä tarjolla. Isoja pisteitä kaiken lisäksi tähän aikaan vuodesta.

Miksi uskon, että heidän päässä on ajatusharha tulee seuraavaksi. Miten Crystal Palace pelaa? He koittavat pitää palloa kunnes toinen joukkue nukahtaa. Välillä on heidän pallonsa niin tylsää, että ei mitään rajaa.

Kysymys. Mitä tapahtuu, kun tulee aktiivinen mies-vs-mies prässi vastaan?

Derek Ó Caomhánaigh

@ObsessFootball
Marcelo Bielsa Connected Pressing & Counter Pressing.

Leeds suffocated Watford at the weekend by suffocating the spaces in which they had to play in! Done not only without the ball, but also with!

Oletettavasti on sinulla keskimäärin selkeästi vähemmän aikaa pallon kanssa. Joko onnistut tai et. Onnistuminen tarkoittaa, että Leedsin pakka aukeaa. Epäonnistuminen tarkoittaa sitä, että Leeds voittaa pallon takaisin potentiaalisesti vaarallisella mestalla kentsua.

Tämä ottelu ja veto on lopulta “a game of chicken”. Vaikka Crystal Palacen kopissa painotetaan varmasti, että ei oteta tyhmiä riskejä, niin pohjautuu pelityyli syöttötyöskentelyyn. Joko onnistut tai et. Muutenkin vaikka lähestyminen olisi mukautuva ja enemmän fast build up-jalkapalloa, niin lisää sekin tempoa otteluun.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
It was a disappointing result yesterday but there was still one shining moment 🙏

@EbereEze10 returned to the pitch after over six months out to play in front of a full Selhurst Park for the first time ❤️💙

#CPFC

Tässä pitäisi olla hyviä saumoja Wilfried Zahalle, Raphinhalle sekä muille kaiffareille juosta vastustajaa vastaan. Ahneus vienee varmasti voiton molemmista joukkueista ja voisi kuvitella, että äijät juoksevat rajusti tässä pelissä potentiaalisesta rasituksesta huolimatta.

Samalla voisin nähdä, että Odsonne Edouard saa peliaikaa, mikä niin ikään lisää odottamaa. Voi olla, että markkina ja coolbet pohjaavat omat arvionsa historialliseen dataan. Tässä vaiheessa sanon kuitenkin, että tuorehko lauantain matsi on vain hyvä asia ottelun vauhdin kannalta pitkässä juoksussa (tässä matsissa).

Katsotaan, jos hypoteesi pitää paikkansa. Tässä vaiheessa oli luonnollisesti myös varmistettava sääolosuhteet. Voi olla, että ottelun loppupuolella alkaa satamaan, mutta ei ainakaan snögeä luvassa. Tässä on enemmän outeja maaleille kuin toisinpäin, joten siksi on kerroinasettelu omasta mielestä väärin. Olemme viisaampia matsin jälkeen.

Isompi varianssi totalseissa ja potentiaalinen blind spot myös omassa päässä (joku idea mitä emme tiedä varmuudella on coolbetin ajattelun takana) oikeuttaa lopulta 3/5 panokseen.

Iltapeli valojen alla. Se ei tästä parane.