Valioliiga ti 25.04. klo 22:00

Leeds - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kumpi lunastaa kultaisen tiketin Valioliigassa? Kenkimistrendiajan erikoisimmat valmentajahaut vastakkain!

Leedsin sairastupa on tyhjentynyt parahiksi, kun sillä on jäljellä vain ja ainoastaan niitä kuuluisia kuuden pisteen kamppailuja. Tykinruokaa cliché heittereille heti alkumetreillä! Kun mennään itse asiaan, eivät ne jäljellä olevat ottelut sen vähempiarvoisia ole vieraillekaan. Itse asiassa Leicester on ennen alkavaa kierrosta pisteen Elland Roadin isäntiä perässä, joten tässä väännössä jaetaan kolmen paunan kultaista tikettiä lähemmäs Valioliigassa säilymistä.

Kuten todettua, isäntien sairastuvalla ovat enää pitkäaikaisloukkaantuneet Stuart Dallas sekä Tyler Adams. Nämä herrat nähdään seuraavan kerran tositoimissa ensi kaudella, jolle Leedsissä toivotaan parempia aikoja. Tälle seuralle melko odottamaton valmentajaruletti käynnistyi edellisen kauden puolella, kun Marcelo Bielsa sai lähteä enemmän tai vähemmän yllättäen. Sittemmin on myös Jesse March tuntenut Andrea Radrizzanin popon takalistossaan ja tällä hetkellä ryhmää luotsaa alaseurojen erikoismies Javi Garcia, joka helmikuusta saakka on käskyttänyt valkoisen ruusun taistelijoita.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lähellekään Strömsötä ei ole Leeds pelaamisellaan päässyt ja kolmessa viimeisimmässä matsissa omissa on kolissut peräti 13 kertaa. Onko uhkarohkeus liian syvällä joukkueen DNA:ssa? Esimerkiksi reilut pari viikkoa takaperin joukkueelta nähtiin todella tyhmää pelaamista Crystal Palacea vastaan ja suhteessa riskitasoihin tontit hyökkäyspäässä jäivät ehdottomasti liian vähiin. Turpiin tuli ja rumasti, kun loppunumeroiksi kirjattiin 1–5 vieraille. Viime viikonloppuna joukkue hieman petrasi selkasaunoistaan, mutta siitä huolimatta pelaaminen on vajavaista. Nähtäväksi jää, mitä Garcia kumppaneineen saa aavistuksen parantuneen pelaajatilanteen turvin aikaiseksi.

Leicester City

@LCFC
🧠 Focused on the week ahead.

Leicester City on niin ikään uudehkossa komennossa, kun monen muun Valioliiga-luotsin tavoin Brendan Rodgers on saanut monoa kuluvalla sesongilla. Korvaajaksi haettiin Dean Smith, jonka näytöt viime vuosina ovat olleet melko laihoja. Saavutukseksi tuoreimmilta sesongeilta voitaneen laskea Aston Villan säilyttäminen sarjassa birminghamilaisten vaikeimmilla kausilla ja puolustuspelaamisen kunnostaminen. Sinänsä osuva arpa vieraiden johtoportaalta.

Ei ole tosin putkeen mennyt Smithin alku sen paremmin kuin Garciankaan vastaava. 11 ottelun otannalla Leicester on kerännyt Valioliigassa neljä pistettä. On kuitenkin syytä huomioida, että viime viikonloppuna lauantaina joukkue pelasi loistavan ottelun Wolvesia vastaan pitäen vastustajan kurissa ja luoden itse runsaasti tontteja. Ottelu päättyi maalein 2–1, mutta numerot olisivat hyvin voineet olla rumemmat. James Justin, Ricardo Pereira ja Jannik Vestergaard ovat älyttömän kauan sivussa olleen Ryan Bertrandin ohella ainoat varmat poissaolijat, joten sairastilanne parantunee myös vierailla.

Smithin puolustusosaamista on varmasti ehditty kyseenalaistaa, kuten myös seurajohdon päätöstä palkata mestaruussarjajoukkue Norwichissa flopannut luotsi vastuuseen sarjapaikan säilyttämisestä. Uhmapelaajien valistunut näkökanta on kuitenkin, että Leicesterillä on vielä sanasensa sanottavanaan. Jos ja kun Jonny Evans vielä palaa sairastelun jälkeen takaisin alakertaan, on alakerrassa laatua riittämiin. Leeds ei vakuuta lainkaan ja tässä matsissa haisee vierasvoitto. Kettulaumaa haetaan kupongille tasapeli ei vetoa -markkinassa.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasapeli ei vetoa – Leicester), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasapeli ei vetoa – Leicester” 25€ panoksella ja voit voittaa 56€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.