Valioliiga ma 17.04. klo 22:00

Leeds - Liverpool

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voittaako Liverpool ensimmäistä kertaa yli kuukauteen? Maalipaikkoja kultatarjottimella luvassa!

Liverpoolin edellisestä voitosta on lähes puolitoista kuukautta. Viimeistä edellisenä viikonloppuna joukkue kuitenkin onnistui nousemaan kotonaan upeasti kahden maalin takaa tasapeliin sarjakärki Arsenalia vastaan, mikä toi varmasti roppakaupalla itseluottamusta. Lisäksi myös sairastuvalta kuuluu Leeds-kamppailun alla positiivisia uutisia.

Leeds taistelee tiukasti putoamista vastaan, mutta viime viikonloppuna se oli totaalisesti tuuliajolla Crystal Palacea vastaan antaen vieraille puolisen tusinaa ykköskorin maalipaikkoja. Matsi päättyi maalein 1–5 eikä vastustaja seuraavassa ottelussa ole ainakaan helpompi. Liverpool saa Luis Díazin takaisin pitkältä sairaslomalta, minkä lisäksi myös Alisson sekä Ibrahima Konaté lienevät pelikunnossa pienistä kysymysmerkeistä huolimatta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jürgen Kloppilla käytössä oleva kokoonpano on parempi kuin pitkään aikaan. Sivussa ovat toki yhä Stefan Bajcetic, Calvin Ramsay sekä Naby Keita. Kotijoukkueella Maximillian Wober, Stuart Dallas sekä Tyler Adams ovat edelleen sivussa.

Liverpool FC

@LFC
Monday night lights.

A trip to Elland Road to take on Leeds in the @PremierLeague awaits🛣️

#WalkOn | #LEELIV

Kosolti työnsarkaa ja parannettavaa Javi Garcian miehistöllä riittää, jos se meinaa Liverpoolin pysäyttää maanantaina. Viidessä edellisessä ottelussaan isäntä on jaellut vastustajille maalipaikkoja kullatulla tarjottimella ja imuroinut omiin maaleja lähes kolmen osuman ottelukohtaisella keskiarvolla. Hyökkäyspäässä tulos on vaihdellut rajusti, mutta jäänyt suhteessa päästettyihin maaleihin laihaksi.

Liverpool napannee ensimmäisen voittonsa pitkälle yli kuukauteen ja se tekee sen selvin numeroin. Tällä hetkellä näyttää valitettavasti sille, että jos Garcia ei saa Leeds-palapelin osia edes hieman paremmin paikalleen, Mestaruussarja soittelee ensi kauden osalta. Betsivalinnaksi otetaan vierasvoitto vähintään kahdella osumalla (Liverpool -1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Liverpool -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Liverpool -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.