ke 28.12. klo 22:00

Leeds - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ylipainoa ja loukkaantumisia! Onko MM-kisojen aiheuttamista poissaoloista kärsivä Manchester City ongelmissa?

Jos jollekin joukkueelle MM-tauko tuli hyvään saumaan, niin Leedsille. Joukkue saanee heti paluuottelussaan reilusti pelaajia takaisin sairastuvalta. Manchester Cityn taso toki tiedetään, mutta isäntä lähtee matsiin varmasti nälkäisenä ja pirteänä. Vierailija palasi tositoimiin jo viime viikolla, kun se kaatoi Liigacupissa Liverpoolin kotikentällä.

Manchester Citylle MM-tauko toi pientä jobinpostia, kun Portugalia edustanut kärkitoppari Rúben Dias loukkaantui. Lisäksi sivussa ovat MM-kultaa juhliva Julián Álvarez ja päävalmentaja Pep Guardiolan mukaan ylipainoisena takaisin saapunut Kalvin Phillips, joka ei ilmeisesti ole edes riittävässä kunnossa harjoitellakseen joukkueen mukana.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä oli puolestaan pahassa pinteessä poissaolojen kanssa ennen MM-taukoa, mutta nyt tunnelin päässä näkyy valoa. Jesse Marsch saanee jalkeille kelvollisen kokoonpanon City-vääntöön, sillä ainoat varmat poissaolijat ovat loukkaantuneet Luis Sinisterra, Archie Gray sekä Stuart Dallas ja pelikiellossa oleva Tyler Adams.

Manchester City

@ManCity
The boss on the ball! ⚽️

#ManCity | @okx

On selvää, että isäntien sivustakatselijoiden lista lyhentynee. Esimerkiksi Patrick Bamfordin, Crysencio Summervillen, Maheuzs Klichin sekä Rodrigon paluu on mahdollinen. Adam Forshaw puolestaan pelasi jo joulukuun valmistavissa kamppailuissa. Pienemmistä loukkaantumisista tai sairastelusta kärsineistä Liam Cooper, Jack Harrison sekä maalivahti Illan Meslier ovat todennäköisesti kehissä.

City palasi pelitauolta kilpailullisissa merkeissä jo viime viikolla, kun se kaatoi Liverpoolin Liigacupissa 3–2-numeroin. Voitosta huolimatta joukkue ei ollut totutun vakuuttava etenkään puolustussuuntaan ja pitää muistaa, että käytännössä kaikki sen avauksen pelaajat ovat tahkonneet maaotteluita MM-kisoissa koko tauon ajan. Jos jommalla kummalla on harjoittelu- tai lepoetua, on se ehdottomasti Leeds. Pelivalinnaksi maistuu, että molemmat onnistuvat maalinteossa.