Valioliiga la 30.04. klo 19:30

Leeds - Manchester City

Joutuuko sarjakärki Manchester City vaikeuksiin? Leeds on päässyt vahvaan vireeseen ja tulosta syntyy

Leeds on päässyt viime aikoina kovaan vireeseen, mutta sarjapaikan puolesta riittää vielä taisteltavaa ja kovia kamppailuja on tiedossa. Yksi niistä on luvassa Elland Roadilla jo lauantai-iltana, kun sarjakärki Manchester City saapuu kylään. Vieraiden on yksinkertaisesti voitettava kaikki loput ottelunsa, jos se mielii ottaa mestaruuden – todella vahvasti tällä hetkellä suorittava Liverpool vaanii ennen viikonlopun kierrosta ainoastaan pisteen päässä.

Manchester City pääsee otteluun kohtuullisesta tilanteesta, kun alakerrassa on pari poissaoloa. John Stones huilaa Kyle Walkerin tavoin tulevassa ottelussa. Pieni takaisku miesten puuttuminen toki on, mutta kyllä vieraiden pitäisi tässä matsissa mennä jo avausjaksolla menojaan – sen verran iso on ero joukkueiden laadussa ja rutiinissa. Toki isännilläkin Tyler Roberts, Patrick Bamford ja Adam Forshaw jatkavat sairastuvalla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Mitään ei vieraille ole ilmaiseksi jaossa ja sarjapaikkansa puolesta tällä hetkellä hyvissä asetelmissa olevan isännän on yhä otettava pisteitä, jos se mielii ensi kaudella pääsarjassa pelata. Jesse Marschin pestaaminen näyttäytyy tällä hetkellä varsinaisena sankarivetona johtoportaalta, sillä Elland Roadin isäntä on viiden ottelun pisteputkessa, jonka aikana se on latonut kahdeksan maalia, voittanut kolmesti ja pelannut kaksi tasapeliä. Kahdessa edellisessä ottelussaan joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana.

Pep Guardiolan miehistö tarvitsee lauantaina hyvän rutiinisuorituksen, jotta voitto irtoaa. Ilmaiseksi ei ole mitään tarjolla. Isäntien itseluottamus on korkealla ja se pääsee pelaamaan kotikentällään. Joukkue on löytänyt hyvin vastuunkantajia viime aikoina ja paikkoja avautuu varmasti myös sarjakärkeä vastaan. Pelivalinnaksi parhaiten maistuu, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

10 euroa pelirahaa