Valioliiga la 13.05. klo 14:30

Leeds - Newcastle

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Johdattaako Big Sam Leedsin turvaan? Lauantaina vastaan tuleva Newcastle on haavoitettavissa!

Leeds isännöi lauantaina Elland Roadilla kihelmöivässä Valioliigakamppailussa Newcastlea. Panoksia riittää vielä molemmilla reilusti, sillä Leeds on toiseksi viimeisenä ja putoamispeikko repii liljanvalkoisia kaksin käsin kohti Mestaruussarjaa ja Newcastle puolestaan pyrkii varmistamaan mahdollisimman pian paikkansa ensi kauden Mestarien liigaan.

Leeds vaihtoi hiljattain päävalmentajaa jo toistamiseen tällä kaudella, kun Javi Gracia pakkasi pahvilaatikkonsa ja Sam Allardyce tuli tilalle äyskäröimään vettä kaikin voimin uppoavasta paatista. Ensimmäisessä pelissä hävittiin kuitenkin Manchester Citylle 2-1, mutta toki Etihad Stadiumilta ei juurikaan pisteitä voi Valioliigan peräpään jengit budjetoida. Lauantaina on taas uusi mahdollisuus, joskin vastustaja on taas tasokas.

Leeds United

@LUFC
🎙️ Sam Allardyce chats to the media following today's result at the Etihad.


Kotijoukkueelta on lauantaina poissa Luis Sinisterra, Tyler Adams, Stuart Dallas ja Liam Cooper. Muutama merkittäväkin poissaolo siis. Harakoilta on loppukauden sivussa Sean Longstaff, Emil Krafth ja Jamaal Lascelles.

Lauantain matsiin lähtee lapulle Leedsin suoraa voittoa. Big Sam on näissä karkeloissa mies, johon voi luottaa. Newcastlen puolustuspelaaminen ei lisäksi ole ollut nyt keväällä kovinkaan vahvaa – viimeisin nollapeli pelattiin kahdeksan peliä sitten kotona ManUa vastaan. Näistä lähtökohdista Newcastlen työtapaturma on nähtävä realistisena.