Valioliiga su 13.03. klo 16:00

Leeds - Norwich

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bielsa-pallo on pilalla – mutta mitä Leedsissä on tilalla, Jesse Marsch?

Molemmat joukkueet ovat hävinneet kuusi kilpailullista kamppailua peräkkäin, eikä valoa ole näkyvissä tunnelin päässä. Isäntä vaihtoi hiljattain valmentajaa, eikä joukkue ole saanut sen jälkeen aikaiseksi ensimmäistäkään maalia kahdessa ottelussa. Norwich taipui viimeksi Brentfordille ja on taas se aika kaudesta, kun vierailija saa hiljalleen heitellä hyvästit sarjapaikalleen.

Teemu Pukki on jäänyt auttamatta todella yksinäiseksi Adam Idahin loukkaannuttua, eikä Norwich ole parista suomalaisen iskemästä maalista huolimatta saanut tästä missään tapauksessa parasta irti. Idahin lisäksi sivussa on Andrew Omobamidele. Laitapuolustajan Sam Byramin pelaaminen puolestaan on epävarmaa Leedsin vieraana.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä vaihtoi hiljattain valmentajaansa ja Bielsa-pallo jäi ainakin uhkarohkeimmassa muodossaan historiaan. Jesse Marsch ei vielä ole saanut merkittävää tuloksellista muutosta aikaiseksi ja etenkin edellinen esitys oli jälleen kerran karmea. Aston Villa haki pisteet 0–3-voitolla Elland Roadilla ja tuoreen valmentajan intresseissä lienee tuon ottelun jälkeen entistäkin vahvemmin puolustuspelaamisen organisointi sekä tiivistäminen.

Leeds United

@LUFC
🔥 The Warm Up: Norwich City

Norwichia vastaan on hyvä harjoitella. Selvästi vähiten maaleja sarjassa tehnyt joukkue ei ole pystynyt lainkaan kilpailukykyisiin suorituksiin viime aikoina ja tehot ovat yhä jääneet pahasti piippuun. Hiljalleen on myönnettävä, että Dean Smithin miehistön materiaalilla sarjapaikan säilyttäminen olisi jopa pienoinen ihme.

Tulevassa kamppailussa pelivalinta tungetaan jälleen itsepäisesti markkinaa vastaan. Tässä nojataan vahvasti Leedsin pelaamisen rauhoittamiseen ja siihen, että Marsch haluaa entistäkin tiiviimpää pelaamista. Kuten edelliskamppailuissa on nähty, tämä vaatii veronsa hyökkäyspelaamisessa. Leeds on jäänyt molemmissa otteluissa uuden valmentajansa alaisuudessa maaleitta. Sairastuvalla jatkavat Kalvin Phillips, Liam Cooper, Leo Fuhr Hjelde, Tyler Roberts sekä Junior Firpo.